UȘURINȚA LUCRULUI DE LA DISTANȚĂ CU VDI ACCELERAT GPU

Soluții GPU virtuale NVIDIA

Deoarece IT-ul încearcă să utilizeze puterea virtualizării printr-o abordare diferită a software-ului pentru infrastructura centrelor de date, calculatorul utilizatorului final a rămas încă o problemă nerezolvată. Organizațiile cu forțe de muncă la distanță au nevoie de o experiență excelentă a utilizatorului, precum și de o scalabilitate mai mare, o securitate a datelor și o gestionabilitate simplificată. Abordarea provocărilor virtualizării este mai importantă ca niciodată, deoarece o cantitate din ce în ce mai mare de forță de muncă se deplasează către spații de lucru flexibile și la distanță.

Centrul de date accelerat prin GPU este realizarea unui mediu de calcul complet virtualizat, unde tehnologia GPU NVIDIA alimentează fiecare desktop, stație de lucru și aplicație cu grafică accelerată și calcul, făcând spații de lucru la distanță, virtualizate, accesibile întregii forțe de muncă ale unei întreprinderi și capabile să execute orice soluțiile de lucru.NVIDIA soluțiile GPU virtuale (vGPU) extind puterea GPU NVIDIA pentru a îmbunătăți desktop-urile și aplicațiile virtuale cu o experiență constantă de utilizator pentru toată lumea, de la cei care lucrează de la distanță, până la profesioniști mobili, până la designeri și ingineri care trebuie să lucreze de oriunde. GPU virtual NVIDIA extinde, de asemenea, avantajele virtualizării serverului bazat pe hipervisor pentru serverele compatibile cu GPU, astfel încât administratorii centrelor de date pot rula orice sarcină intensă de lucru ce necesită GPU-uri în mașină virtuală (VM). Produsele NVIDIA vGPU aduc experiența accelerată grafică ce se găsește în miliarde de dispozitive de calcul în centrul de date virtualizat, permițând IT-ului să centralizeze aplicațiile și să extindă acoperirea infrastructurii desktop virtuale (VDI) la întreaga forță de muncă.

Creșteți productivitatea și experiența utilizatorului pentru angajații de la distanță

Afacerile solicită o mai mare agilitate pentru a depăși concurența și a aborda o piață mondială în continuă evoluție. Produsele NVIDIA vGPU transformă fluxurile de lucru astfel încât să nu mai fie limitate de prezența în același loc cu calculatoarele sau stațiile de lucru. Acum, echipele tale pot colabora perfect în timp real, din orice locație, folosind orice dispozitiv.

·              Respectați cerințele grafice din ce în ce mai mari ale locului de muncă digital și Windows 10.

·              Furnizați rapid stații de lucru virtuale la costul unei stații de lucru fizice.

·              Accesați aplicații și date de oriunde, de pe orice dispozitiv, cu o experiență excelentă a utilizatorului care rivalizează cu PC-urile fizice.

·              Eliminați fluxurile de lucru e care inhibă productivitatea utilizatorului și limitează agilitatea afacerilor.

·              Permiteți echipelor dispersate geografic să colaboreze în timp real, fără frontiere sau limite.

Super performanțe cu costuri de asistență reduse

Organizațiile IT trebuie să sprijine o forță de muncă largă și diversă, care să includă birouri la distanță, precum și utilizatori de telefonie mobilă. Produsele NVIDIA vGPU permit IT-ului să centralizeze datele și aplicațiile din centrul de date și să extindă amploarea VDI la întreaga forță de muncă, oferind spații de lucru virtuale cu o mai bună gestionare, securitate și performanță IT care crește satisfacția utilizatorului și reduce costurile de asistență.

·              Reduceți costurile de asistență cu aplicația VDI și virtualizare

·              Obțineți performanțe eficiente din punct de vedere al costurilor cu o soluție adevărată de GPU pentru întreprinderi

·              Experiență de gestionare la nivelul întreprinderii cu costuri reduse, de la proiectare la operațiuni în curs.

Sursă>>>

Contactați managerii ASBIS din țara dumneavoastră pentru a obține mai multe informații despre produsele NVIDIA.