Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple

Logitech ridică ștacheta în industria videoconferințelor cu noul Logitech Rally Bar

NEWARK, Calif. & LAUSANNE, Elveția Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) ridică ștacheta în industria videoconferințelor cu un portofoliu de soluții de generație următoare bazate pe dispozitive și PC-uri care funcționează cu serviciile de conferință video de vârf de astăzi, precum Microsoft Teams și Zoom. Noul Logitech Rally Bar, construit special pentru săli de dimensiuni medii, și Logitech Rally Bar Mini pentru săli mici, transformați întâlnirile cu video de calitate cinematografică și sunet clar într-un design all-in-one. Destinat sălilor mari de întâlniri, noul Logitech RoomMate este un dispozitiv de calcul care permite clienților să ruleze servicii de videoconferință pe camerele de conferință Logitech precum Rally Plus fără PC sau Mac. Acum, puteți simplifica configurarea, gestionarea și utilizarea echipamentelor de videoconferință pentru întâlniri mai fructuoase în mediile de lucru hibride de astăzi.

Tweet Acum: Logitech ridică ștacheta pentru locurile de muncă hibride actuale, cu un portofoliu de soluții de generație următoare pentru săli mici, medii și mari. #RaiseTheBar #videobar

„Ne-am concentrat întotdeauna asupra a ceea ce doresc clienții și este vorba despre produse de calitate premium la un preț rezonabil”, a declarat Scott Wharton, director general și vicepreședinte, Logitech Video Collaboration. „De la ușurința în utilizare și manevrabilitate, până la creșterea profiturilor companiilor, vrem să facem produsele mai bune, reducând în același timp complexitatea. Scopul nostru este să punem soluții video în fiecare spațiu de întâlnire din lume. Pentru a face acest lucru, trebuie să avem un produs ușor de instalat, simplu și rentabil, ceea ce credem că am realizat cu acest nou portofoliu de produse.”

Întrucât videoconferința continuă să devină o parte integrantă a oricărei afaceri, cel mai recent portofoliu Logitech ridică ștacheta  pentru soluții de video conferință cu adevărat flexibile. Puteți rula aplicații de videoconferință acceptate în mod nativ pe Rally Bar și Rally Bar Mini, cum ar fiMicrosoft Teams și Zoom, sau le puteți conecta prin USB la practic orice PC sau Mac. Puteți chiar BYOD (aduceți propriul dispozitiv), care vă permite să conectați laptopul și să rulați serviciul video ales. Noul portofoliu Logitech va sprijini, de asemenea, alte servicii populare de conferințe video precum GoTo, Pexip și RingCentral.

De la o a doua cameră pe barele video dedicate analizei AI și a camerei, până la o acoperire audio extensibilă cu Rally Mic Pods, companiile au acum soluții scalabile, incredibil de versatile, și simplu de utilizat. Cu noile produse Logitech, organizațiile se pot asigura acum că fiecare sală de ședințe, indiferent de dimensiunea sau modelul de implementare, poate păstra fiecare angajat, inclusiv cei care se lucrează de la distanță."

Echipa noastră a avut ocazia să folosească Logitech Rally Bar și am fost impresionați de performanța sa ", a declarat Tomer Mekhty, vicepreședinte, operațiuni IT globale, ServiceNow." De la performanțele video și audio îmbunătățite la instalarea rapidă și ușoară, Rally Barul este o soluție ideală pentru sălile noastre moderne. "

Rally Bar și Rally Bar Mini ies în evidență în mod deosebit când vine vorba de performanță și includ aceste caracteristici remarcabile:

●      Optică strălucitoare la rezoluții de până la 4K: Puteți simți ca și când vă întâlniți personal, oriunde vă aflați, cu rezoluție optică de până la 4K. Rally Bar are o calitate a imaginii cu zoom optic de până la 5X, care va fi îmbunătățit digital până la zoom total de 15X.

●      Fiecare voce este auzită în mod clar: mulțumită ingineriei audio avansate, ambele bare video au difuzoare cu distorsiune foarte scăzută, oferind un sunet clar și bogat în fiecare colț al camerei. O matrice de microfoane adaptive care formează un fascicul captează voci de la fiecare scaun cu o claritate conversațională remarcabilă, concentrându-se pe difuzorul activ și nivelând automat vocile mai puternice și mai moi, suprimând în același timp zgomotul nedorit. În plus, un sistem brevetat de suspensie anti-vibrații minimizează vibrațiile difuzoarelor care pot călători prin pereți, standuri și mese, astfel încât să puteți auzi și să fiți auziți cu o claritate remarcabilă.

●      Design uimitor: Rally Bar și Rally Bar Mini au margini elegante și rotunjite pentru un aspect elegant, minimalist. Dispunând de țesături din poliester reciclat pe difuzoare, ambele bare video sunt disponibile în grafit sau alb pentru a completa perfect estetica sălilor de conferințe moderne.

●      Super inteligente cu AI încorporat: Ambele bare video sunt echipate cu tehnologia Logitech RightSense și AI Viewfinder, o a doua cameră dedicată viziunii computerizate. Camera detectează figurile și procesele umane în timp real, îmbunătățind automat precizia cadrului Logitech RightSight și controlul camerei, astfel încât participanții la întâlnire să fie mereu focalizați, fie că se alătură mai târziu, fie că se deplasează.

●      Incredibil de simplu de configurat, administrat și monitorizat: Dincolo de designul versatil, all-in-one, Rally Bar și Rally Bar Mini vin cu o gestionare excepțională a cablurilor și opțiuni de montare flexibile care asigură instalări ușoare și sigure, cu o amprentă minimă. Configurarea durează câteva minute și puteți monitoriza și gestiona cu ușurință barele video de pe o singură platformă utilizând Logitech Sync sau tabloul de bord preferat de gestionare a dispozitivelor. În plus, obțineți informații despre modul în care sălile de conferințe sunt utilizate cu valori cum ar fi numărul persoanelor, deosebit de important pentru limitele de ocupare a camerelor la locul de muncă hibrid.

Preț și disponibilitate

Logitech Rally Bar este primul din portofoliul de produse de ultimă generație care va fi disponibil la sfârșitul acestui trimestru. Rally Bar vine, de asemenea, cu suport încorporat pentru Microsoft Teams Rooms pe dispozitive Android și Zoom Rooms, cu Zoom disponibil imediat. Vor urma Rally Bar Mini și Logitech RoomMate. Prețurile pentru Rally Bar încep de la 3.999 USD; Rally Bar Mini începe de la 2.999 USD; iar Logitech RoomMate începe de la 999 USD. Portofoliul Logitech va funcționa și cu GoTo, Pexip și RingCentral. Pentru a afla mai multe despre cele mai noi soluții Logitech, vizitațiwebsite-ul nostru.

  Despre Logitech

Logitech proiectează produse importante în viața de zi cu zi a oamenilor pentru a se conecta la experiențe digitale. În urmă cu mai bine de 35 de ani, Logitech a început să conecteze oamenii prin intermediul computerelor, iar acum este o companie multi-brand care proiectează produse care să reunească oamenii prin video, muzică, jocuri și informatică. Obiectivul gamei de produs pentru video conferințe Logitech este de a face întâlnirile video accesibile pentru fiecare afacere și fiecare persoană, fără a sacrifica calitatea. Vrem să activăm video fiecare sală de ședințe, fiecare spațiu de lucru și fiecare casă. Găsiți info despre Logitech și produsele de video conferință pe www.logitech.com/vc, company blog sau @LogitechVC.

  Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A și / sau ale filialelor sale din SUA și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei lawww.logitech.com