Brief Prestigio prezintă ReVolt A8

Compact și capacitate mare : stația de andocare ReVolt A8 poate încărca simultan până la trei gadgeturi

Stația de încărcare Prestigio este pe deplin compatibilă cu dispozitivele Apple și cu toate dispozitivele care acceptă standardul wireless Qi. Va face față perfect încărcării oricărui model de iPhone, inclusiv iPhone 12. Încărcătorul integrat Apple Watch și modulul de încărcare fără fir AirPods sunt principalele avantaje ale designului Prestigio ReVolt A8. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că toate aceste trei dispozitive pot fi acum încărcate simultan și puteți uita de firele mereu încurcate.

Dimensiunea compactă și confortul sunt principalele avantaje ale încărcătorului wireless trei în unu. Este destul de ușor să folosiți ReVolt A8. Trebuie doar să plasați iPhone-ul, Apple Watch și AirPod-urile pe stație și acestea vor începe să se încarce automat.

Încărcătorul Prestigio ReVolt A8 poate încărca cele trei dispozitive cât mai repede posibil. Tampoanele de încărcare pentru fiecare gadget au o capacitate suficientă: 10W – pentru telefon, 5W – pentru căști și 2,5W – pentru ceas. Un adaptor mare de 21 W, furnizat împreună cu stația de andocare, le oferă energie.

Dezvoltatorii noului ReVolt A8 i-au adăugat un plus de funcționalitate. Au adăugat o opțiune de încărcare orizontală, care face posibilă vizionarea videoclipurilor în timp ce smartphone-ul se încarcă.

Încărcătorul Prestigio ReVolt A8 este un dispozitiv ușor de utilizat, care nu ocupă mult spațiu pe desktop sau pe noptieră, deoarece nu implică utilizarea firelor. Această stație, realizată din metal gri și sticlă temperată neagră, va arăta elegant atât în ​​interiorul biroului, cât și în interiorul casei.

Despre Prestigio

Prestigio este un brand internațional care oferă o gamă largă de electronice de larg consum pentru casă, educație și afaceri de mai bine de 20 de ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute pe parcursul istoriei sale.

 Gama de produse include dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație. Prestigio a introdus prima tastatură interactivă din lume cu touchpad pe taste, precum și boxe inteligente, sisteme acustice portabile, încărcătoare wireless, baterii externe bazate pe grafen și acesta este doar începutul.

Sloganul companiei pentru lansarea de noi produse este „Arta hi-tech-ului”, deoarece se acordă o atenție specială inovației, materialelor premium de înaltă calitate și tehnologiei moderne.

 

Marca Prestigio este deținută de ASBISC Enterprises Plc., Unul dintre principalii distribuitori de produse IT pe piețele EMEA. Are facilități de producție, proiectare și tehnică în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CSI, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.