Prestigio își extinde gama de produse pentru încărcarea convenabilă și rapidă a dispozitivelor mobile cu noua stație de andocare ReVolt A6

Stația de încărcare puternică ReVolt A6 este cea mai bună soluție pentru gestionarea spațiului

Pentru a fi mereu în contact și pentru a profita de toate posibilitățile tehnologiilor mobile, familia modernă folosește adesea mai multe dispozitive, cum ar fi un smartphone, tabletă, căști, ceas inteligent etc. Este ușor de estimat numărul de cabluri încurcate, prize și baterii externe necesare pentru încărcare. Poate apărea o problemă, de exemplu, dacă toate dispozitivele trebuie încărcate în același timp, chiar înainte de a pleca într-o vacanță de familie. Conexiunea lor la rețea va dura timp, fără a lua în considerare perioada de încărcare în sine.

Noul Prestigio ReVolt A6 poate fi un adevărat dar pentru o familie activă. Poate fi folosit pentru a încărca simultan șase gadgeturi, economisind atât timp cât și spațiu. Această stație de andocare elimină necesitatea conectării dispozitivelor la diferite prize și de a folosi o mulțime de fire.

Designul ReVolt A6 este gândit până în cele mai mici detalii și încarcă gadgeturile cu viteză maximă. Dispozitivul are patru porturi de „încărcare rapidă”: două dintre acestea sunt porturi PD Tip-C 20W și două sunt porturi QC USB 18W.

Dispozitivul vine cu două cabluri Tip-C / Tip-C și două cabluri Tip-C / USB. Prin urmare, ReVolt A6 poate fi utilizat pentru încărcarea dispozitivelor cu conectori diferiți. Fiecare gadget poate fi plasat în mod convenabil oriunde, iar firele scurte nu se vor încurca. Dispozitivul este echipat cu două interfețe wireless: un încărcător încorporat pentru un Apple Watch și un încărcător wireless de 10 W pentru alte dispozitive care acceptă standardul Qi. Pentru a-l utiliza pe acesta din urmă, tot ce trebuie să faceți este să așezați gadgetul pe un dispozitiv de contact special, iar dispozitivul va începe să se încarce automat.

Această stație de andocare, realizată din metal și sticlă, va arăta întotdeauna elegant oriunde în casă, dar cel mai important avantaj al său este că vă va ajuta să vă organizați casa. Încărcătorul Prestigio ReVolt A6 este cel mai bun mod de a vă aranja cu ușurință spațiul de acasă și de a oferi confort întregii familii.

Despre Prestigio

Prestigio este un brand internațional ce oferă o gamă largă de produse electronice de larg consum pentru casă, educație și afaceri de 20 de ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute pe parcursul istoriei sale.

Produsele mărcii includ dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație. Prestigio a introdus prima tastatură interactivă din lume cu touchpad pe taste, precum și boxe inteligente, sisteme acustice portabile, încărcătoare wireless, baterii externe bazate pe grafen și acesta este doar începutul. Sloganul companiei pentru lansarea de noi produse este „Arta hi-tech-ului”, deoarece se acordă o atenție specială inovației, materialelor premium de înaltă calitate și tehnologiei moderne.

 

Marca Prestigio este deținută de ASBISC Enterprises Plc., Unul dintre principalii distribuitori de produse IT pe piețele EMEA. Are facilități de producție, proiectare și tehnice în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CSI, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.