Intel SSD 670p oferă echilibrul perfect între performanță

Intel lansează un SSD pentru computerul de zi cu zi, dar și pentru cele de gaming

Intel a lansat unitatea Intel® Solid State Drive (SSD) 670p, un SSD pe bază de celule quad-level (QLC) cu 144 de straturi la evenimentul Intel Memory and Storage 2020 din decembrie.

„SSD-ul Intel 670p se bazează pe NAND-ul nostru QLC 3D cu 144 de straturi, cu 128 gigaocteți pe matriță și oferă o performanță de citire de până la două ori mai bună, o performanță de citire aleatorie cu 38% mai bună și o latență de până la 50% mai bună decât SSD-urile noastre din generația anterioară. Oferind performanțe de vârf, capacități de până la 2 terabyți și fiabilitate îmbunătățită, Intel SSD 670p este soluția ideală de stocare pentru laptopurile subțiri și ușoare. ”Rob Crooke, vicepreședinte senior Intel și director general al produselor și soluțiilor NAND grup

Caracteristici: Dezvoltat folosind cea mai recentă tehnologie QLC, Intel SSD 670p este echipat cu o capacitate de până la 2 terabytes într-o singură unitate, oferind o valoare extraordinară pentru nevoile de calcul de zi cu zi, precum și pentru jocuri. Comparativ cu generația anterioară Intel® QLC 3D NAND SSD, modelul 670p oferă performanțe îmbunătățite, inclusiv citire secvențială 2X și o actualizare de anduranță de 20%. Reglat pentru adâncime redusă și sarcini de lucru mixte pentru a satisface cerințele celor mai frecvente nevoi de calcul de astăzi, cel mai nou produs Intel oferă echilibrul perfect între performanță, cost și putere. Factorul de formă subțire M.2 80mm al SSD 670p Intel este perfect pentru notebook-uri subțiri și ușoare și PC-uri desktop.

De ce este important: Intel și-a dezvoltat tehnologia QLC în ultimul deceniu pentru a aduce performanța și capacitatea necesare pentru a satisface nevoile actuale de stocare a computerelor, inclusiv stocarea de top și capacitatea de a gestiona eficient volume mari de date. SSD-urile QLC ale Intel sunt construite pe tehnologie de poartă plutitoare – păstrarea datelor fiind un element diferențial competitiv cheie. Noua configurație de celule Intel SSD 670p are ca rezultat stocarea de mare capacitate optimizată pentru nevoi de calcul de zi cu zi la un preț accesibil și ajută la accelerarea adoptării SSD-ului.

  Despre Intel

Intel (Nasdaq: INTC) este lider în industrie, creând o tehnologie ce schimbă lumea, permite progresul global și îmbogățește viețile. Inspirați de legea lui Moore, lucrăm continuu pentru a perfecționa proiectarea și fabricarea semiconductoarelor și a ajuta la soluționarea celor mai mari provocări ale clienților. Prin încorporarea informațiilor în cloud, rețea, și orice fel de dispozitiv de calcul, utilizam potențialul datelor pentru a transforma în bine afacerile și societatea. Pentru a afla mai multe despre inovațiile Intel, accesați newsroom.intel.com si intel.com.

 Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro