Prestigio și-a extins portofoliul de produse cu o tastatură inteligentă de a doua generație. Acesta este un dispozitiv ce combină tastatură

Prestigio Click&Touch 2 -Tastatură inteligentă și touchpad pentru orice dispozitiv

CUMPARA ONLINE

Prestigio Click&Touch 2

Check availability with your country manager

Prestigio Click & Touch 2 este un dispozitiv multimedia de nouă generație, ce combină o tastatură, un touchpad și un mouse. Îl puteți folosi pentru a scrie un text sau pentru a controla gesturile, la fel ca pe un touchpad. Tastatura inteligentă poate fi conectată la un smartphone, tabletă, computer, televizor inteligent și panou interactiv, precum și la o consolă de jocuri. 

Tableta dumneavoastră se poate transforma cu ușurință într-un laptop oricând aveți nevoie

Prestigio Click & Touch 2 este un dispozitiv pentru cei care lucrează de acasă și de la birou, participă adesea la întâlniri și călătorii de afaceri sau sunt pasionați de tehnologii. Îl puteți folosi într-un birou tipic sau la domiciliu, precum și în călătorii, la o expoziție sau conferință. 

Acțiunile obișnuite devin mai ușoare și mai rapide

Această tastatură inteligentă face posibilă lucrul cu până la patru dispozitive în același timp. Dispozitivul este echipat cu un conector USB de tip C și trei canale Bluetooth pentru a conecta dispozitivul. Puteți tasta și lucra cu fișiere și documente pe tabletă, smartphone sau computer, trecând cu ușurință de la un dispozitiv la altul. 

Cea mai ușor de utilizat tastatură pentru text, fotografii și videoclipuri

Datorită butoanelor fizice, este mai ușor să tastați, să selectați și să mutați obiecte decât folosind un touchpad. Comutatoarele multimedia sensibile la atingere sunt situate în partea de sus: în stânga, există butoane pentru derularea rapidă a videoclipului la momentul dorit, iar în dreapta, există butoane pentru reglarea volumului. Mecanismul foarfecă, a cărui apăsare de tastă este de 1,5 mm, oferă același confort pentru tastare ca un laptop obișnuit. 

Control gestual pentru mărire, mișcare și editare de fotografii, videoclipuri și alte fișiere

Touchpad-ul ocupă 80% din suprafața de lucru, iar senzorul este integrat direct în butoane. Tastele răspund la atingeri și gesturi precum un mouse sau un touchpad. Puteți tasta, mări sau derula pagina fără a schimba poziția mâinilor. Atingerile și gesturile sunt procesate instantaneu, iar controlul cursorului este obișnuit, trebuie doar să mutați degetul pe suprafața tastaturii.

Tastatura comută instantaneu între moduri.

Prestigio Click&Touch 2oferă o tranziție perfectă între tastatură și touchpad. Microcontrolerul integrat de la tastatură detectează automat modul de mișcare și trece de la tastare la controlul gesturilor. Este extrem de util pentru cei care tastează și doresc să respingă un apel video fără să-și întrerupe munca.

Click&Touch 2 este ușor de personalizat.

TAplicația Clevetura face posibilă personalizarea zonei touchpad-ului, astfel încât să puteți lucra confortabil: de exemplu, pentru ca întreaga suprafață să fie atinsă sau doar o parte a acesteia. Touchpad-ul poate fi poziționat în stânga sau în dreapta. Această funcție face tastatura ușor de utilizat atât pentru cei dreptaci, cât și pentru cei stângaci. De asemenea, este posibil să descărcați actualizări, să modificați sensibilitatea cursorului și să selectați profiluri de setări pentru Mac OS, iPad OS, Android și Windows. Prestigio Click & Touch 2 este un instrument convenabil și inovator pentru cei care au nevoie de un loc de muncă confortabil, oriunde s-ar afla. 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro.