Descoperiți Windows 11 complet reimaginat. Este mai ușor ca niciodată să fii eficient

Microsoft lansează Windows 11

La sfârșitul lunii iunie, Microsoft a anunțat Windows prima versiune a următoarei ere Windows. Ultimele 18 luni au ilustrat cât de esențial este PC-ul în viața noastră. Flexibilitatea și adaptabilitatea Windows nu au fost niciodată mai importante, am ajuns să ne bazăm pe computerul nostru pentru mai mult decât întâlniri, învățare și lucru, ne bazăm pe computerul nostru pentru o conexiune reală. Iată ce a inspirat Windows-ul de mâine.

Complet reimaginat și simplificat, Windows 11 este construit pentru a vă conecta instantaneu la persoanele de care aveți grijă, la aplicațiile dorite, la informațiile de care aveți nevoie și la jocurile pe care le iubiți. Windows 11 vă susține afacerile, va îmbunătăți rezultatele învățării pentru studenți și profesori, va încânta consumatorii și ii va inspira pe cei pasionați de jocuri.

“De foarte mulți ani, Windows le-a permis partenerilor să proiecteze cea mai largă gamă de dispozitive – în funcție de factori de formă, stiluri și caracteristici – pentru a alimenta afacerile, a educa studenții și a încânta miliarde de consumatori din întreaga lume. Cu Windows 11, vom continua să oferim noi experiențe partenerilor noștri. Următoarea generație de inovație începe acum.” Nicole Dezen –Microsoft, VP, Device Partner Sales

CITEȘTE BLOGUL >>

AFLĂ MAI MULTE DETALII DESPRE WINDOWS 11 >>