Premiile Tom's Guide pentru 2021 celebrează cele mai bune produse dintr-o gamă largă de categorii. După testarea a sute de dispozitive și servicii în ultimul an

Premiile Tom's Guide 2021: Cel mai bun laptop de ansamblu: Dell XPS 13 cu OLED

Adăugarea unui ecran OLED face ca unul dintre cele mai bune laptopuri de pe piață să fie și mai bun. Cu o performanță excelentă, un șasiu elegant și un ecran tactil OLED de 3,5K, Dell XPS 13 cu OLED este un laptop Windows premium.

  • Răcoros și ușor: palmierul negru, fibra de carbon inspirată de industria aerospațială sau fibra de sticlă țesută albă, permit o rezistență maximă și o greutate minimă.

  • Ecran superior: Cel mai recent Corning® Gorilla® Glass 6 este puternic, și rezistent la impact și zgârieturi.

  • Pereți laterali strălucitori: anodizarea oferă o suprafață superioară, rezistentă la zgârieturi, dar aici, marginile sunt scufundate a doua oară pentru a preveni deteriorarea ulterioară prin conectarea și deconectarea repetată a perifericelor. Folosind acest finisaj pe metal se obține culoarea perfectă fără a folosi vopsea, care ar putea să se desprindă în timp.

  • Mai ușor de deschis: Noua balamală de prindere cu două bobine este proiectată pentru a maximiza raportul ecran / corp și pentru a permite InfinityEdge pe 4 fețe. Este ușoară deschiderea, în timp ce rămâneți stabil atunci când utilizați ecranul tactil.

  • Construcție revoluționară a camerei web: Camera web XPS 13 nu este doar mai mică (doar 2,25 mm) – este, de asemenea, mai bună. Un obiectiv cu 4 elemente folosește mai multe elemente decât o cameră web tipică pentru a furniza videoclipuri clare în toate zonele cadrului, în timp ce reducerea temporală a zgomotului utilizează o reducere avansată a zgomotului, îmbunătățind semnificativ calitatea video, în special în condiții de iluminare slabă. În cele din urmă, obiectivul este asamblat cu utilaje precise pentru a se asigura că toate punctele imaginii sunt focalizate.

  • Depășirea limitelor de performanță pentru laptopurile subțiri și ușoare: Viteza și inteligența procesoarelor Intel® Core ™ din a 11-a generație și grafica Intel® Iris® Xe vă face experiența rapidă și ușoară.

  • Durată lungă de viață a bateriei: experimentați o durată de viață incredibil de lungă a bateriei – până la 14 ore pe un model Full HD + atunci când vizionați emisiunile preferate sau până la 8 ore de streaming pe un model 4K +.

  • Vedeți fiecare detaliu: Ecranul tactil 4K Ultra HD + (3840 x 2400) opțional oferă precizie precisă pentru toate nevoile de calcul. Vedeți detaliile fiecărui pixel din fotografii fără a fi nevoie să măriți sau vedeți mai mult conținut în timp ce navigați pe web.

  • Parole securizate: alegeți între două moduri sigure și personalizate de conectare. Camera cu infraroșu cu Windows Hello vă recunoaște fața, deblocând XPS-ul cu tehnologie sigură de recunoaștere facială. Cititorul de amprente integrat în butonul de alimentare vă permite să vă conectați cu o simplă atingere.

    Și multe altele… 

Pentru a afla mai multe detalii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro