Dell Alienware Monitors

Monitoarele Dell Alienware au fost premiate cu premiul pentru inovație CES 2024

Monitoarele pentru jocuri Alienware de la Dell Technologies au fost premiate în cadrul prestigiosului CES 2024 Innovation Awards, care recunoaște designul și ingineria remarcabile în domeniul produselor tehnologice de consum din diverse categorii.

Programul CES Innovation Awards este o competiție anuală ce premiază designul și ingineria remarcabile în domeniul produselor tehnologice de consum. Programul analizează o multitudine de categorii de produse tehnologice de consum și le premiază pe cele mai bune.

În acest an, la CES 2024, Dell Technologies a prezentat două noi monitoare de gaming în premieră mondială: Alienware 27 360Hz QD-OLED și Alienware 32 4K QD-OLED, ecrane avansate pentru jocuri, ce se remarcă în mijlocul unei concurențe acerbe, pentru caracteristicile lor revoluționare, performanța excepțională și experiența de joc imersivă. Monitoarele pentru jocuri Alienware de la Dell Technologies se mândresc cu o gamă impresionantă de caracteristici concepute pentru a răspunde cerințelor jucătorilor moderni. De la o claritate vizuală uimitoare și un gameplay ultra-ușor până la efecte de iluminare personalizabile și design ergonomic, aceste monitoare redefinesc standardele jocurilor imersive.

Monitorul de gaming Alienware 32 4K QD-OLED, AW3225QF, este primul monitor de gaming 4K QD-OLED din lume și primul monitor de gaming din lume cu Dolby Vision HDR. Nu numai că se laudă cu cea mai bună fidelitate vizuală prin ecranul curbat QD-OLED 1700R avansat cu contrast infinit și luminozitate de vârf de 1000 de nits, dar oferă și o rată de reîmprospătare 240Hz și timp de răspuns GtG de 0,1ms.

Monitorul de gaming Alienware 27 360Hz QD-OLED, AW2725DF, este cel mai rapid monitor de gaming QD-OLED din lume, oferind un afișaj QHD remarcabil de 27” și stabilind un nou standard cu o rată de reîmprospătare de 360Hz pe un panou QD-OLED avansat cu raport de contrast infinit. și certificare VESA Display HDR 400 True Black.

ASBIS, distribuitor autorizat al produselor Dell Technologies, oferă un portofoliu larg de monitoare Alienware Gaming. Aflați mai multe și consultați specialiștii ASBIS aici.

Pentru a afla mai multe despre Dell Technologies, vizitați: