Experţii în navigaţie – Prestigio lansează dispozitivele GPS GeoVision 150 şi GeoVision 450

Prestigio Plaza Ltd. a lansat două noi modele de navigatoare GPS cu software de navigare iGO 8 cu vizualizare 3D incluzând un sistem de vizualizare a şoselelor şi terenurilor în plan elevat, a hărţilor de oraşe 3D, a reperelor 3D. Motorul are o funcţie unică: redă imagini 3D realiste şi detaliate, fără cusur, până la o distanţă de 20 de kilometri. Uşor de utilizat, ambele dispozitive sunt compatibile cu modul Simplu ce poate fi utilizat intuitiv pentru comenzi simple şi modul Avansat pentru utilizatorii care doresc să folosească toate funcţiile modelului. 

          

                                                                          

 

Combinaţia dintre design-ul inovator şi software-ul revoluţionar transformă aceste două produse în cea mai bună soluţie de pe piaţă. Principala diferenţă dintre cele două modele o reprezintă dimensiunea ecranului tactil – navigatorul GPS GeoVision 150 are afişaj TFT 3,5“ iar navigatorul GPS GeoVision 450 are afişaj TFT 4,3”. Ambele modele au 64 MB SDRAM, port SB, difuzor integrat şi slot SD pentru card de până la 4GB pentru GeoVision 150 şi până la 8GB pentru GeoVision 450.

 

Navigatoarele GPS GeoVision 150 şi 450 sunt prietenii dumneavoastră de drum care vă asigură, cu mijloace de ultimă generaţie, divertisment pe durata călătoriei sau în timpul unei simple plimbări prin oraş. Punctele de Interes actualizate (POI) oferă informaţii nepreţuite despre benzinării, hoteluri şi restaurante din drumul dumneavoastră, fapt ce vă oferă libertatea unor excursii organizate din mers şi a unor trasee stabilite spontan. O altă funcţie suplimentară, care este o surpriză deosebit de plăcută la ambele modele – posibilitatea de a adăuga propriile dumneavoastră Puncte de Interes pe categorii, de a le modifica şi şterge – va fi o plăcere în plus pentru clienţii care pun preţ pe serviciile oferite.

 

Un motor simplu de căutare străzi şi obiecte vă scapă de opririle neplăcute pe care trebuia să le faceţi pentru a întreba care este destinaţia corectă şi nici nu mai aveţi nevoie să răsfoiţi hărţi de hârtie, deoarece simpla tastare a obiectului căutării este mai mult decât suficientă pentru a obţine toate informaţiile referitoare la destinaţia dorită.

 

Pentru iubitorii de gadget-uri, Prestigio oferă o gamă completă de inovaţii. Pe lângă software-ul 3D unic, utilizatorii vor beneficia de o interfaţă puternică, dotată cu funcţii avansate. Îşi vor putea face călătoriile şi mai interesante transformând dispozitivul în MP3 player, video player sau dispozitiv de vizualizare a fotografiilor. Utilizatorii pot introduce cu uşurinţă cardurile SD cu fotografii preluate din camera foto şi le pot vizualiza direct pe ecranul GPS-ului.

 

Navigatoarele GPS sunt livrate cu un pachet de hărţi preinstalate, ceea ce înseamnă că, în funcţie de regiune, Prestigio oferă diferite pachete de hărţi cu o acoperire excelentă. Navigarea prin comandă vocală este disponibilă în 30 de limbi, iar manualul detaliat pe CD „AutoRun" este, de asemenea, pus la dispoziţia utilizatorilor. Ambele dispozitive dispun de funcţia TMC pentru ţările în care acest serviciu este disponibil, şoferii pot cumpăra antene suplimentare şi pot folosi opţiunea de gestionare în trafic.

 

Prestigio GeoVision 150/450 poate fi încărcat cu ajutorul încărcătorului de maşină, prin adaptor CA sau chiar prin cablul USB folosit pentru alimentarea calculatorului. Antena exterioară poate fi cumpărată pentru cei care nu doresc să-şi ataşeze dispozitivul GPS la parbriz sau în cazul în care tipul respectiv de vehicul distorsionează semnalul recepţionat prin satelit. Utilizatorii pot achiziţiona carduri SD cu actualizări/ modernizări oricând, la nevoie. Ambele modele au garanţie internaţională de 2 ani.

 

 

             Cumpara GeoVision 450 si GeoVision 150 online cu ajutorul ASBIS B2B