ASBIS România a fost nominalizată pentru cele mai mari vânzări Microsoft OEM în 2008

Bucureşti, 29 septembrie 2008: ASBIS România a fost recunoscută pentru cele mai mari vânzări OEM în anul fiscal 2008 în cadrul Microsoft Club. Deşi este cel mai nou dintre distribuitorii autorizaţi Microsoft OEM în România, ASBIS a reuşit în relativ scurt timp să aibă rezultate mai bune decât ceilalţi distribuitori. 2008 este al doilea an consecutiv in care ASBIS România este nominalizată pentru cele mai mari vânzări Microsoft OEM.

  

Aflat la prima ediţie în România, Microsoft Club este un eveniment dedicat celor mai importanţi parteneri Microsoft din toate categoriile: partenerii de soluţii, partenerii MS Dynamics, Direct OEM, distribuitorii OEM (Original Equipment Manufacturer), SMSP şi E&D. În cadrul acestuia ASBIS România a fost recunoscută şi a primit trofeul pentru cele mai bune rezultate în zona vânzărilor OEM în România în anul fiscal 2008.

 

 

„Premiul acesta ne onorează şi ne bucură foarte mult, căci este încununarea unui efort foarte susţinut din partea echipei noastre, materializarea unei viziuni şi a unei perseverenţe de-a lungul mai multor ani.”, a declarat dl Cristi Stroe, Country Manager ASBIS România. „Când am pornit pe acest drum, anunţam că vom fi primii dintre distribuiorii OEM şi toată lumea ne-a considerat nişte visători. Dar aceasta s-a întâmplat! Şi de doi ani suntem cei mai buni în acest domeniu. Aceasta datorită atât partenerilor noştri, cu care avem o colaborare deosebit de bună, cât şi voinţei şi capabilităţii echipei noastre, flexibilităţii de care am dat dovadă şi a programelor de marketing pe care le-am implementat.”

 

 

În cadrul Microsoft România, departamentul OEM (Original Equipment Manufacturer) este cel care lucrează cu producătorii și resellerii de sisteme de calcul; acest departament a obţinut o creștere a veniturilor cu 32% față de anul fiscal anterior, contribuind la cifra de afaceri a filialei cu 38% din total.

 

Microsoft este unul dintre cei mai mari parteneri ai ASBIS în România, realizând împreună cu Intel circa jumătate din veniturile firmei. Începând din momentul în care compania a primit statutul de distribuitor autorizat OEM trendul vânzărilor şi a numărului de clienţi a fost crescător.

 

 

 

 

Despre ASBIS

 

ASBIS România este subsidiara locală a grupului ASBIS PLC, distribuitor de top în EMEA (Europe, Middle-East şi Africa) din domeniul IT, cu sediul în Cipru. Compania este specializată în distribuţia componentelor şi perifericelor pentru computere, a unei largi game de produse IT şi de produse electronice de larg consum. Grupul distribuie, de asemenea, propriile mărci: Prestigio (monitoare şi TV LCD, memorii externe, playere portabile, accesorii USB de lux învelite în piele, dispozitive GPS, etc) şi Canyon (MP3 playere, produse de reţelistică şi alte dispozitive periferice). ASBIS are filiale în 25 de ţări, peste 1000 de angajaţi şi peste 20 000 de clienţi. Grupul a avut venituri de aproape 1,4 miliarde USD în 2007, profit net de 18,7 milioane USD şi EBITDA de 27,6 milioane USD. Acţiunile companiei sunt listate la Bursa de Valori din Varşovia începând cu 2007, sub simbolul ASB (ASBIS).

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.asbis.ro şi www.asbis.com.

 

 

 

                       Cumpara Microsoft OEM online cu ajutorul ASBIS B2B