Prestigio adaugă o nouă bijuterie la colecţia sa de hard disk-uri – uimitorul Data Safe III negru cu auriu

Prestigio Plaza Ltd. a lansat o nouă unitate de memorie externă, Data Safe III – combinaţia perfectă între funcţionalitate, cea mai nouă tehnologie ATA şi un design impecabil. Dispozitivul este disponibil în culorile negru cu auriu, într-un pachet-cadou luxos.

 

Prestigio Data Safe III este conceput să impresioneze prin calitate şi prin aspectul deosebit. El va satisface orice cerinţe în materie de stil şi de aspect fără egal. Combinaţia modernă între negrul clasic şi auriul etern este făcută să încânte şi totodată să definească cele mai noi tendinţe în lumea modei înaltei tehnologii. Caseta specială pentru date oferită ca bonus o dată cu pachetul-cadou completează articolul perfect pentru un cadou pe care un om de afaceri şi-l poate face lui însuşi sau unui partener. Această unitate de memorie externă nu este destinată exclusiv oamenilor de afaceri, ci şi tuturor celor care doresc să scape de dispozitivele metalice gri de pe rafturile magazinelor şi să iasă în evidenţă prin ceva eclatant şi modern.

Data Safe III lansat recent este un hard disk extern cu unitate mobilă de 2,5 inch încorporată care încântă prin funcţionalitate şi are o capacitate de până la 500 GB. Dispozitivul este prevăzut cu o interfaţă USB 2.0 de mare viteză pentru a asigura transferul rapid al datelor. Datorită tehnologiei Plug and Play (care nu necesită instalare), utilizatorii vor avea satisfacţia accesului uşor şi rapid la toate fişierele şi folderele. Un mic accesoriu oferă posesorilor încredere absolută, şi anume posibilitatea de a bloca dispozitivul cu ajutorul unei parole, pentru a asigura protecţia tuturor informaţiilor confidenţiale sau personale stocate. Butonul pentru copiere de rezervă cu o singură tastă menţine actualizarea tuturor datelor importante şi evită o grămadă de neplăceri pentru mulţi din cei care uită să salveze folderele importante sau pur şi simplu nu vor să-şi bată capul cu transferul manual al datelor dintr-un computer într-un dispozitiv extern. Pe lângă toate avantajele tehnice ale Data Safe III Prestigio, designul produsului este şi el îmbunătăţit, carcasa din silicon negru fiind confecţionată cu un model în pătrăţele. Aspectul este puternic şi masculin, cu o tentă delicată. Partea metalică de deasupra este placată cu aur de 23 de carate. Alături de banda delicată din cauciuc, în formă de U, din jurul dispozitivului, combinaţia generală de culori auriu şi negru are un aspect elegant şi nobil. Conceput cu o senzaţie de simplitate, porturile şi butoanele sunt vizibile numai unde este necesar.

"Conceptul de "artă a înaltei tehnologii" al Prestigio oferă utilizatorilor cea mai bună soluţie de pe piaţă. datorită cercetărilor ample efectuate de companie pentru a oferi nu doar o funcţionalitate decentă cu un aspect pe care şi-l poate permite oricine, ci şi cele mai noi tehnologii în combinaţie cu un design unic. Formula nu este simplă, dar garantează succesul produsului", a declara Martin Zeman, manager general Prestigio pentru Europa Centrală şi de Est.

Compania a început aceste inovaţii în materie de design în 2004. Până acum, Prestigio a creat şase tipuri diferite de unităţi de memorie externă – Data Safe I, cu carcasă din imitaţie de piele şi capacitate de până la 500 GB; modelul îmbunătăţit, cu mai multe accesorii, Data Safe II, disponibil în culorile negru sau maro; Pocket Drive II, extrem de convenabil şi mobil, cu carcasă din imitaţie de piele şi capacitate de până la 120 GB; de asemenea, acest produs este inclus într-un portofel pentru date foarte special, în care bărbaţii îşi pot păstra banii şi în acelaşi timp stoca fişierele; special pentru femei se produc Data Safe II şi Pocket Drive II Fashion Edition (Ediţia de modă), cu design în culorile alb şi auriu, cu o poşetă elegantă cu model leopard în fiecare pachet-cadou. Actuala lansare a Data Safe III, cea mai recentă, este o nouă nestemată în comoara de produse Prestigio pentru stocarea externă a datelor şi va reprezenta încununarea perfectă pentru colecţia de înaltă tehnologie a oricărui utilizator.
 

 

                     Cumpara Data Safe III online cu ajutorul ASBIS B2B