Prestigio lansează două modele de rame pentru fotografii digitale, pentru locuinţe şi birouri

Prestigio Plaza Ltd. a lansat două modele de rame pentru fotografii digitale care dau utilizatorilor ocazia de a beneficia de avantajele tehnologiei pentru decorarea locuinţei sau a biroului de la serviciu. În combinaţie cu accesorii suplimentare, posesorii se vor bucura cu uşurinţă şi cu plăcere de amintirile sub formă de fotografii.

Ambele rame pentru fotografii digitale îmbogăţesc colecţia Prestigio de divertisment pentru locuinţe şi birouri. Ele adaugă stil şi în acelaşi timp oferă tehnologie de vârf, care combină un design luxos cu confortul absolut la utilizarea dispozitivului. Încă o dată, Prestigio prezintă o soluţie pentru nevoile fiecăruia – un model avansat cu o gamă completă de accesorii şi o versiune mai simplă pentru utilizatorii fără pretenţii, care doresc doar să se bucure de fotografii cu ajutorul înaltei tehnologii.

Rama pentru fotografii digitale de 10 inch (25,4 cm) are un ecran TFT (LCD) cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli. Memoria internă cu o capacitate de 128 MB permite utilizatorilor să instaleze fotografiile favorite şi să se bucure de ele în fiecare zi şi la orice oră, pline de culoare şi mişcare. Produsul acceptă şi o fantă pentru carduri de memorie SD (Secure Digital), MMC (Multimedia Card), MS (Memory Stick) şi CF (CompactFlash), precum şi o interfaţă USB 2.0 de mare viteză. Celor pasionaţi de gadgeturi le vor face plăcere ceasul deşteptător şi modul de funcţionare calendar. De asemenea, rama pentru fotografii digitale de 10 inch (25,4 cm) are un difuzor încorporat, deoarece produsul acceptă nu numai formatele JPG şi BMP, ci şi fişiere format MP3, MPEG şi MPEG4. Dimensiunile mai mari ale ecranului şi rezoluţia ridicată oferă imagini detaliate, pe care vă va face plăcere să le priviţi, scufundându-vă în lumea colorată a emoţiilor. Pentru cei mai avansaţi, există încă un avantaj – modelul acceptă subtitluri *.srt pentru cei care doresc să se bucure de filme scurte şi videoclipuri.

 

 

Rama pentru fotografii digitale de 7 inch (17,8 cm) este concepută pentru cei care doresc să o utilizeze în primul rând ca ramă pentru fotografii, dar în acelaşi timp şi să se bucure de avantajele tehnologiei moderne. Şi aceasta are accesorii suplimentare, cum ar fi ceasul şi modul calendar; acceptă numai formatul JPG, dar cu ajutorul ecranului TFT (LCD) şi al rezoluţiei de 480 x 234 pixeli, utilizatorii se vor bucura de imagini pline de culoare şi se vor distra cu redarea tuturor fotografiilor direct din fanta de extindere, din gazda USB, sau transferat prin interfaţa USB 2.0 de mare viteză. Un mic detaliu care economiseşte energie şi eforturi îl reprezintă funcţia de pornire-oprire automată acceptată de model.

Funcţia de rotaţie automată cu care sunt prevăzute ramele de 10 inch şi de 7 inch economiseşte multe eforturi şi asigură un confort deplin la privirea fotografiilor. Cel mai simplu şi singurul lucru pe care trebuie să îl facă utilizatorul este să introducă un card sau USB şi să se relaxeze în compania tuturor emoţiilor create de fotografiile de calitate.

Fiţi în pas cu timpul, în lumea înaltei tehnologii în schimbare rapidă, căci în prezent suntem mai mult decât bineveniţi să ne bucurăm de tehnologie în toate domeniile vieţii de zi cu zi. Toate amintirile descătuşate de fotografii ne pot face plăcere printr-o simplă funcţie Expunere de diapozitive. Telecomanda inclusă în pachet facilitează lucrul şi vă permite să simţiţi iar şi iar sentimentele şi senzaţiile din călătorii sau din momentele speciale.

 

               Cumpara Photo Frame de 7 si 10 inch online cu ajutorul ASBIS B2B