Prestigio lanseaza un noul monitor LCD de 22′ P3220BW

Prestigio a lansat recent un nou monitor LCD de 22′, P3220BW care prezinta un display cu o rata de contrast de 700:1 si o rezolutie maxima de 1680×1050 (WSXGA+), fiind astfel o optiune foarte buna atat pentru gameri cat si pentru profesionistii in editarea foto/video.

Noul ecran LCD de la Prestigio poate fi conectat direct la dispozitive externe. Din acest motiv, producatorul il recomanda atat pentru uz profesional, cat si pentru divertisment.

Monitorul LCD P3220BW afiseaza un maxim de 16,7 milioane de culori, are o diagonala de 22-inch, iar imaginile sunt foarte clare din orice colt al camerei ai privi.

Si, deoarece marea parte a monitoarelor lansate in descursul acestui an beneficiaza de o ‘mobilitate’ si o ‘personalizare’ dusa la extrem, nici Prestigio nu s-a lasat mai prejos si a creat un display care poate fi ajustat pentru a intruni orice dorinta a posesorului.

Nu numai unghiul monitorului poate fi ajustat ci si luminozitatea sau contrastul, deoarece producatorul a adaugat o serie de taste care se regasesc in dreapra display-ului.

Ca o concluzie de sfarsit, monitorul LCD P3220BW  isi merita banii si credeti-ma, ca este unul dintre acele display-uri care nu va vor dezamagi niciodata datorita functiilor multimedia de exceptie.

 

                                Puteţi găsi monitorul LCD P3220BW în magazinul B2B ASBIS