Kaspersky Lab o sprijină pe Felicity Aston în expediţia Kaspersky One Transantarctic

        CUMPARATI

 

Bucureşti, 1 noiembrie 2011 – Kaspersky Lab anunţă că expediţia Kaspersky One Transantarctic, în cadrul căreia faimoasa exploratoare britanică Felicity Aston va traversa Munţii Transantarctici în 70 de zile şi va parcurge 1700 de kilometri pe un traseu pe care nu s-a mai schiat niciodată către Polul Sud, va începe pe 12 noiembrie.

Kaspersky One Transantarctic este o expediţie solo ce se află la prima ediţie. Exploratoarea britanică Felicity Aston, în vârstă de 33 de ani, va pleca într-o călătorie pe schiuri pentru a deveni prima femeie din istorie care a traversat Antarctica singură. La încheierea traseului, Felicity va obţine recordul mondial pentru cea mai lungă expediţie efectuată de o femeie în regiunea polară. Cu toate acestea, călătoria reprezintă mai mult decît obţinerea unor recorduri. Expediţia are scopul de a transmite un spirit de aventură, curaj şi inspiraţie, precum şi să înţeleagă mai mult despre ce motivează un individ să îşi atingă ţelurile.

Colaborarea dintre Felicity Aston şi Kaspersky Lab a început în noiembrie 2009, atunci când Kaspersky Lab a sponsorizat Expediţia Commonwealth Antarctic. Expediţia condusă de către Felicity a reunit femei din ţările ce fac parte din Commonwealth –  Brunei, Cipru, Ghana, India, Jamaica, Noua Zeelandă, Singapore şi Regatul Unit. Echipa formată din şapte femei a parcurs pe schiuri mai mult de 900 de km, de pe coasta Antarcticii până la Polul Sud, la temperaturi de sub -40 de grade Сelsius. Reprezentând patru continente, şase religii şi şapte limbi, expediţia a marcat aniversarea a 60 de ani de Commonwealth. După acest proiect, Felicity Aston a devenit o invitată permanentă la evenimentele şi conferinţele organizate de Kaspersky Lab şi este văzută ca o membră a echipei.

„Suntem bucuroşi să continuăm parteneriatul cu Felicity Aston şi să îi sprijinim curajoasa expediţie solo la Polul Sud“, a spus Roger Wilson, Vicepreşedinte de Marketing la Kaspersky Lab. „Sponsorizarea proiectului anterior, expediţia Kaspersky Lab Commonwealth Antarctic, s-a dovedit a fi de succes şi i-a inspirat atât pe colegii noştri, cât şi pe clienţi. De această dată, expediţia reprezintă o provocare mult mai mare şi îi urăm mult succes lui Felicity în această călătorie ce va stabili noi recorduri“, a încheiat Wilson.

Mai multe informaţii despre acest proiect pot fi găsite la adresa http://transantarctic.kaspersky.com şi pe Facebook la adresa www.facebook.com/Kaspersky. Puteţi vizualiza filmul ce documentează procesul de pregătire pentru expediţie prin care a trecut Felicity aici.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.