Canyon România introduce noua gamă de produse eco friendly, Green Series

 

Canyon România introduce noile produse din gama Green caracterizate prin simplitate în design şi tehnologie realizate cu grija pentru mediu. Acestea nu au fost vopsite şi nu li s-a aplicat strat de protecţie cu UV pentru a asigura o cantitate a emisiilor de carbon cât mai scazută în timpul procesului de fabricare. Noile produsele păstrează acelaşi standard de calitate specific brandului nostru la preţuri competitive.  

Cutiile în care sunt ambalate sunt realizate din carton reciclat, mult mai economic decât cartonul folosit pentru ambalajele obisnuite. De asemenea, dimensiunile acestora au fost reduse pentru a minimiza nivelul de poluare în timpul transportului.

Produsele care fac parte din gama Green Series sunt: mouse optic cu fir, mouse optic wireless, set de boxe 2.0, căşti stereo DJ Style, căşti stereo, ghiozdan pentru notebook-uri de 12 inci si 15.6 inci, genţi pentru notebook-uri de 15.6 inci şi dispozitiv de răcire pentru notebook-uri de 15.6 inci.

Ediţia limitată Green Series va fi disponibilă în magazinele partenerilor Asbis.

Pentru mai multe detalii despre Green Series, accesaţi următorul website.

Despre CANYON

Canyon este un brand vesel şi dinamic care oferă o gamă largă de electronice şi periferice, accesibile şi uşor de folosit, unui public cât mai larg.

Gama de produse Canyon se bazează pe angajamentul de a oferi produse la modă, la preţuri competitive, fără a compromite calitatea acestora. Fondat în 2003, Canyon este unul dintre brandurile globale care a crescut cel mai repede în industria sa în Asia, EMEA si America de Sud.

Pentru mai multe informatii, accesati www.canyon-tech.com sau www.facebook.com/CanyonRomania.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.