Prestigio Lansează o Nouă Linie de DVD Playere Portabile pentru Amatorii de Divertisment Mobil

Limassol (Cipru), 11 Februarie, 2008 — Prestigio Technologies Ltd., un furnizor internaţional dinamic de produse de ultimă generaţie pentru  Digital Home şi Digital Office, a anunţat lansarea unei noi linii de DVD playere portabile moderne create special pentru amatorii de divertisment mobil. Noile produse vor fi disponibile în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

Noua linie de produse este reprezentată de trei DVD playere portabile care le permit consumatorilor să ducă practic oriunde experienţa divertismentului de înaltă calitate – de acasă la birou, în maşină, la plajă sau chiar în camping.

Prestigio portable DVD player

Noile DVD playere Prestigio sunt disponibile în trei dimensiuni diferite pentru a se adapta nevoilor universale ale consumatorilor. Toate modelele au un profil subţire, ecran plat TFT LCD proiectat în formatul ‘flip-up’ astfel încât ecranul să fie mai protejat împotriva zgârierii, căderii şi lovirii atunci când nu este folosit. Atunci când este folosit, playerele se pot lăuda cu protecţie împotriva şocurilor, ideală pentru călătoriile cu maşina pe drumuri accidentate. 

Cel mai mic model PPDP370 prezintă un ecran foarte compact de 7 inci, modelul de dimensiuni medii PPDP585 foloseşte un ecran uşor de manevrat de 8.5-inci, în timp ce modelul “senior” PPDP710 cu ecran în format mare de 10-inci asigură imagini video reale care sfidează dimensiunea compactă a aparatului. 

Aparatele pot reda DVD +R/-R/RW, CD-R/RW şi pot suporta formatele media DVD-Video, Audio CD, Kodak Picture CD. Astfel acestea pot fi folosite nu numai ca un cinematograf portabil, ci şi ca un automat muzical pentru toată gama posibilităţilor de divertisment.

Sunetul foarte agreabil este asigurat prin difuzoarele stereo încorporate de 1.5W amplificate de un decodor Dolby Digital, dar pentru un divertisment mai personal pot fi folosite căştile.  Dispune de un cititor de card încorporat, ieşiri video şi audio, precum şi un port USB în care puteţi introduce o multitudine de dispozitive externe. Meniul în mai multe limbi de pe ecran asigură navigarea uşoară. 

“Noua noastră linie de DVD playere portabile reprezintă un exemplu extraordinar pentru modul  în care Prestigio aplică inovaţia şi eleganţa în tot ceea ce face,” a spus Martin Zeman, Director de Marketing şi Vânzări pentru Europa Centrală şi de Est. “Aceste DVD playere de ultimă generaţie au diferite mărimi, iar aceasta, împreună cu carcasele extrem de uşoare şi cu înalta calitate a sunetului şi a imaginii, înseamnă că acestea reprezintă opţiunea perfectă pentru oricine caută un cinema portabil pentru acasă.''

Noile DVD playere Prestigio sunt furnizate într-o prezentare standard cu o baterie reîncărcabilă care rezistă trei ore, precum şi cu un adaptor de curent şi un adaptor de maşină de 12V, util pentru amuzamentul copiilor, în călătoriile lungi sau dacă vă confruntaţi cu întârzieri neaşteptate cum ar fi blocajele în trafic. Pachetul include de asemenea o telecomandă, un cablu video/audio, o casetă pentru maşină, un manual şi un CD de instalare.


Toate DVD playerele Prestigio au o garanţie limitată internaţională de 2 ani.

Preţuri recomandate pentru vânzarea cu amănuntul a DVD Playerelor Prestigio în UE (w/o TVA):

 

PPDP370 (7”) –99,85 Euro
PPDP585 (8.5”) –113,50 Euro
PPDP710 (10”) –151,99 Euro


Fotografiile DVD playerelor Prestigio pot fi descărcate cu ajutorul acestor link-uri:

 

 

Prestigio portable DVD player PPDP370 - 7 inch screen Prestigio portable DVD player PPDP585 - 8.5 inch screen Prestigio portable DVD player PPDP710 - 10 inch screen
PPDP370 – ecran de 7"
Prezentare compactă în culoare sofisticată roşu
PPDP585 – ecran de 8.5"
Design atractiv plus ecran mare
PPDP710 – ecran de 10"
Oferă imagini audio reale care sfidează dimensiunea compactă
 

Cumpara Prestigio  DVD Player Portabil din ASBIS e-Shop

 


Despre Prestigio

Prestigio Technologies Ltd. este o companie foarte dinamică de IT care furnizează soluţii de consum Digital Home şi Office pe piaţă. A început ca o mică filială R&D a Grupului ASBIS Group, iar în ultimii câţiva ani Prestigio a devenit un furnizor de soluţii şi produse hi-tech unice pe piaţa de consum. Digital Home şi Digital Office sunt cele două arii principale de interes ale companiei. Investind în combinaţia "Arta Hi-Tech" (soluţii în care produsele hi-tech devin lucrări de artă), compania a dobândit o poziţie unică pe piaţă. Având în prezent sediul central în Cipru, Prestigio funcţionează activ în regiunea EMEA prin reprezentanţe şi parteneriate de afaceri situate în centrele cheie din regiune şi oferindu-le clienţilor un portofoliu excelent de produse de ultimă generaţie şi de servicii cu valoare adăugată.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi  www.prestigio.com.