Prestigio lansează o geantă funcţionala de lux pentru laptop, pentru asigurarea unor călătorii cu stil

Limassol (Cipru), Ianuarie 30, 2008 — Prestigio Technologies Ltd.,  un vânzător internaţional dinamic al produselor de ultimă generaţie pentru Casa Digitală şi Biroul Digital, a scos pe piaţă o nouă geantă pentru laptop care indică stilul elegant al proprietarului său. Noul produs este disponibil în acest moment la magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijolciu şi Africa de Nord.

Prestigio a scos pe piaţă o noua geantă pentru laptop. Complexă şi plină de elemente de organizare, aceasta este geanta care combină confortul absolut cu un design mai spaţios ce permite pentru notebook-uri cu ecran mai lat.

Pentru omul de afaceri care este mereu în mişcare, această geantă reprezintă soluţia ideală. Realizată special pentru funcţia de transport, geanta este prevăzută cu deschidere la partea superioară, permiţând accesul facil la notebook la punctele de verificare din aeroporturi. Interiorul este prevăzut cu trei compartimente şi include o secţiune separată pentru introducerea unui laptop, existând spaţiu suficient pentru documente, accesorii de alimentare şi mobile şi a altor dispozitive. Geanta poate fi transportată în mai multe moduri, deoarece are un mâner solid, precum şi un cordon uşor de reglat. Cu ajutorul cordonului suficient de lung, o puteţi purta cu uşurinţă pe umăr, având mâinile libere,iar pentru o transportare tradiţională utilizaţi doar mânerul. 

Geanta este evident concepută fără elemente redundante. Culorile naturale bogate, fie negru sau maro, cu accesorii de aceieaşi culoare, îi conferă un aspect business şi de clasă. Datorită cutiei de cadouri din clasa premium această geantă poate constitui un cadou practic care va evidenţia distincţia proprietarului său. Modelul este conceput în doua formate capitonate astfel încât să poata găzdui laptopuri de 15" si 17", ambele disponibile în culorile negru si maro.
Noua geantă pentru laptop evidenţiază echilibrul dintre eleganţă şi funcţionalitate şi va fi pe deplin apreciată de oamenii de afaceri care călătoresc mult sau de orice altă persoană care are nevoie de o geantă de laptop practică cu o prezentare rafinată.

Puteţi descărca fotografii ale produsului de pe următorul site:

http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/Accessories/Wall-Street/

Preţ de vânzare la bucată recomandat:

Geantă maro 15" : 158 USD
Geantă neagra 15": 158 USD
Geantă maro 17": 178 USD
Geantă neagra 17": 178 USD


  Informaţii despre Prestigio

Prestigio Technologies Ltd. este o companie IT foarte dinamică, ce furnizează pe piaţă soluţii destinate consumatorilor pentru Casă şi Biroul Digital. Fiind la inceput o sucursală R&D a Grupului ASBIS, în ultimii ani Prestigio a devenit un furnizor de soluţii şi produse hi-tech unice pe piaţa consumatorilor. Casa Digitală şi Biroul Digital sunt cele două zone de interes ale companiei. Investind în combinaţia “Arta hi-tech” (soluţii în  cadrul cărora produse de înaltă fidelitate devin opere de artă, compania şi-a asigurat un loc unic pe piaţă. Având în prezent sediul în Cipru, Prestigio operează activ în zona EMEA prin reprezentanţe şi parteneriate de afaceri localizate în centre de afaceri importante din regiune şi oferă clienţilor săi un portofoliu excelent de produse IT de ultima oră şi servicii cu valoare adăugată. 

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.prestigio.com