Prestigio Technologies Ltd. anunţă lansarea unui nou produs portabil digital de divertisment pentru utilizatorii mobili: Portable Multimedia Player PMP-501.

Cu ajutorul dispozitivului PMP-501, puteţi viziona fime şi puteţi vizualiza fotografii “din mers” deoarece display-ul LCD de 3,5 inci (320×240 pixeli) asigură o calitate excelentă a imaginii. Petru fotografii, există şi funcţia de derulare care transformă aparatul PMP într-un album foto electronic. Mai presus de toate, dispozitivul poate prelua funcţia unei agende electronice datorită suportului de vizionare a fişierelor de tip text.

Dispozitivul PMP cu capacitate de stocare de 30GB este suficient pentru a stoca până la 40 filme sau 8500 de fişiere mp3. PMP-501 este un produs calitativ din punct de vedere al sistemului audio şi are boxe stereo integrate care le permite utilizatorilor să facă schimb de impresii cu prietenii. Aceştia se pot bucura o redare a fişierelor video strălucitoare şi pline de culoare la TV acasă sau la hotel cu ajutorul unei conexiuni TV-out. Dispozitivul integrat de înregistrare a vocii permite o înregistrare de calitate a rapoartelor şedinţelor sau a prelegerilor.

Cu ajutorul dispozitivului USB de mare viteză, utilizatorii pot transmite fişiere şi/sau foldere de la calculator la aparatul PMP cu o viteză de până la 15MB pe secundă. PMP-501 suportă fişiere în următoarele formate: Video: MPEG-1/2/4, ASF, AVI (DivX 3.11/4.x/5.x, XviD), WMV9, MP4. – Audio: MP3, WMA9, AC3, AAC, OGG. – Foto: JPG, BMP, GIF. Playerul suportă cele mai populare codecuri (inclusiv DivX şi XviD) astfel încât majoritatea fişierelor pot fi rulate fără a fi necesară conversia. Fişierele şi tipurile de formate neacceptate pot fi convertite cu uşurinţă cu ajutorul programul One Click TransC , care se află pe CD.

PMP-501 are la bază o baterie integrată reîncărcabilă Li-Ion (3000 mAh) care suportă rulări cu durata de până la 4,5 ore în modul video şi până la 10 ore în modul audio. Dispozitivul suportă multiple limbaje în meniul On-Screen, precum şi diverse codificări pentru subtitrări, fişiere text şi denumiri de fişiere. Greutatea dispozitivului cu baterie nu depăşeşte 285g.