Cel mai avansat însoţitor de călătorie: Prestigio lansează sistemul de navigaţie GPS GeoVision 430

Limassol (Cipru),  16 octombrie 2007 — Prestigio Technologies Ltd., o companie dinamică specializată în comercializarea la nivel internaţional a produselor de ultimă generaţie pentru Casa Digitală şi pentru Biroul Digital, a lansat un nou dispozitiv de navigaţie GPS, dotat cu un ecran TFT touch-screen de 4.3 inci, meniu în 30 de limbi şi memorie internă de 1 GB/2 GB.  Compact şi portabil, GeoVision 430 poate fi folosit în maşină pentru navigarea pas cu pas, cu indicaţii vocale şi vizuale, fiind disponibilă o mare varietate de opţiuni pentru afişarea hărţilor.

Nu mai este nevoie să opriţi maşina pentru a consulta hărţi voluminoase sau să cereţi indicaţii după ce aţi greşit drumul. Cu ajutorul celui mai avansat însoţitor de drum, GeoVision 430 de la Prestigio, călătoria dumneavoastră devine mai puţin stresantă, iar opririle devin mai distractive. Acest dispozitiv de navigaţie GPS portabil şi uşor de folosit este un instrument excelent, care vă garantează o călătorie sigură, oferindu-vă navigaţie pas cu pas, cu stabilirea automată a traseului şi cu indicaţii vocale. GeoVision 430 nu este conceput doar pentru a fi folosit în maşină; produsul are şi funcţii speciale pentru pietoni. Acest sistem portabil de navigaţie este echipat cu cel mai avansat chipset SiRF III, cunoscut pentru excelentele sale capacităţi de localizare, şi se livrează cu hărţi preinstalate, de mare rezoluţie, ale Europei Occidentale şi de Est, precum şi ale Rusiei.

Ca dotare suplimentară, Prestigio GeoVision 430 mai are un avantaj asupra concurenţei, şi anume faptul că vă permite să vă bucuraţi din plin de excursia dumneavoastră. Căutaţi un restaurant bun unde să luaţi masa? A sosit timpul să faceţi plinul? Cu GeoVision 430, toate aceste aspecte sunt rezolvate cu uşurinţă, deoarece produsul vă oferă hărţi detaliate ale destinaţiei dumneavoastră, pe care sunt marcate punctele de interes (PDI), precum hoteluri, restaurante, benzinării, bancomate şi multe alte obiective de pe drumul dumneavoastră. Acest dispozitiv mobil de navigaţie de la Prestigio vă permite să memoraţi destinaţiile şi traseele folosite în mod frecvent, făcând din planificarea traseului o operaţie mai uşoară şi mai rapidă ca niciodată. Sistemul oferă suport pentru căutarea inteligentă a adreselor, dispunând şi de o funcţie de ocolire, care vă permite evitarea anumitor porţiuni ale traselui prestabilit.


Ecranul de 4.3 inci touch-screen de luminozitate mare permite vizualizarea facilă a detaliilor şi oferă vizibilitate maximă chiar şi în condiţii de lumină insuficientă. Această unitate GPS este echipată cu o baterie reîncărcabilă litiu-ion, care oferă până la 3 ore de funcţionare continuă. Dispozitivul se livrează cu 1 GB/2 GB de memorie internă şi dispune şi de un slot pentru carduri de memorie SD.

În afară de indicaţiile perfecte pentru navigaţie, Prestigio GeoVision 430 are şi numeroase funcţii utile care nu au legătură cu navigaţia. Acest însoţitor perfect de călătorie vă permite să vă distraţi mai bine în timpul drumului, ascultând muzica preferată sau vizionând poze.


Sistemul de navigaţie GPS GeoVision 430, lansat de Prestigio, este produsul în care funcţiile avansate sunt dublate de o înaltă calitate, ceea ce face din el cel mai avansat însoţitor de călătorie şi un asistent foarte util, care vă va ajuta să vă simţiţi bine la drum şi să ajungeţi la destinaţie într-un timp mai scurt şi cu mai puţine eforturi. Sistemul este un dispozitiv perfect pentru amatorii de dispozitive high-tech multifuncţionale, create pentru a ne face viaţa mai uşoară.

Detalii tehnice:

  • ecran touch-screen de mare rezoluţie, cu diagonala de 4,3 inci
  • navigaţie pas cu pas prin indicaţii vocale în 26 de limbi
  • Meniu în 30 de limbi
  • Hărţi detaliate pentru Europa Occidentală, Europa de Est şi Rusia
  • Bază de dată completă cu puncte de interes
  • Căutare inteligentă a adreselor
  • Memorarea rutelor parcurse
  • Interfaţă uşor de folosit
  • Procesor la 400 MHz
  • Chipset SiRF III 
  • Memorie internă de 1 GB / 2 GB
  • Slot pentru card de memorie SD
  • Antenă internă
  • USB
  • Suport pentru parbriz

Puteţi descărca fotografii ale produsului de la această adresă:
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/GPS/GeoVision_430/HR/

Despre Prestigio

Prestigio este o companie IT foarte dinamică, specializată în soluţii pentru Casa şi Biroul Digital. Deşi a început ca o mică filială de Cercetare şi Dezvoltare a grupului ASBIS, în ultimii ani Prestigio a devenit un furnizor de soluţii şi produse hi-tech unice pe piaţa de consum. Casa Digitală şi Biroul Digital sunt două dintre principalele puncte de interes ale companiei. Investind în combinaţia «Artă Hi-Tech» (soluţii în cadrul cărora produsele hi-tech devin opere artistice), compania şi-a creat o poziţie unică pe piaţă. În prezent, Prestigio îşi are sediul în Cipru şi operează activ în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) prin reprezentanţele sale şi prin partenerii de afaceri aflaţi în centre de afaceri cheie din regiune şi oferă clienţilor săi un portofoliu substanţial de produse IT inovatoare şi servicii cu valoare adăugată.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.prestigio.com.

Toate mărcile comerciale şi mărcile înregistrate sunt proprietate a deţinătorilor acestora.