Sistemul de navigaţie GPS Prestigio GeoVision 350 oferă tehnologie avansată pentru călătorii fără bătăi de cap

Limassol (Cyprus), 05, September, 2007 – Prestigio Technologies Ltd., un dinamic comerciant la nivel internaţional de produse pentru Casa Digitală şi pentru Biroul Digital, a lansat primul său sistem de navigaţie GPS, GeoVision 350, echipat cu cel mai recent chipset SiRF III, ecran de 3,5” sensibil la atingere, procesor Intel la 300 MHz şi 1 GB de memorie internă.GeoVision 350 is the first device in Prestigio’s new GPS Navigation product line. It is an ultra-portable, easy-to-use, versatile GPS navigator designed primarily for automotive application, but also thoroughly suitable for use by hikers, fishers, travellers, cyclists, or vacationers. Noul produs este disponibil acum în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

Prestigio GeoVision 350 GPS NavigatorGeoVision 350 este primul dispozitiv din noua gamă de sisteme de navigaţie GPS de la Prestigio. Produsul este un sistem de navigaţie GPS ultraportabil, uşor de folosit şi flexibil, proiectat în primul rând pentru folosirea în automobil, dar pe deplin potrivit şi pentru amatorii de drumeţii, pescari, călători, ciclişti sau excursionişti.

Prestigio GeoVision 350 este soluţia potrivită pentru a vă ajuta să ajungeţi la destinaţia dorită cu un minimum de eforturi şi de cheltuieli. Această unitate GPS este suficient de compactă pentru a putea fi transportată oriunde sau pentru a fi instalată rapid în maşină, oferind indicaţii „la drum”. Dispozitivul este bazat pe o platformă modernă cu chipset SiRFstarIII , ecran de 3,5” sensibil la atingere, procesor Intel la 300 MHz, sistem de operare Windows CE 4.2 OS şi 1 GB de memorie internă.

Excelentele capacităţi de navigaţie ale lui Prestigio GeoVision 350 sunt asigurate de SiRFstarIII , cel mai recent microcip de control GPS, de înaltă sensibilitate. SiRFstarIII se deosebeşte de cipurile SiRF precedente şi de alte chipseturi GPS mai ales prin intervalul mai rapid până la prima localizare (TTFF) şi prin capacitatea sa de a detecta şi de a menţine detecţia semnalului în medii urbane sau în păduri cu vegetaţie bogată. Chipsetul SiRFstarIII este cunoscut pentru sensibilitatea şi pentru capacităţile sale superioare de urmărire. 

Dispozitivul este echipat cu navigaţie pe şosea pas-cu-pas, ghidată prin voce, cu calculare automată a rutei şi cu recalculare automată rapidă a modificărilor faţă de ruta stabilită şi a ocolirilor. Echipat cu un ecran TFT cu contrast mare , sensibil la atingere, de 3,5” (320×240 pixeli), GeoVision 350 este uşor de urmărit în orice condiţii de iluminare. Unitatea dispune de un acumulator litiu-ion care oferă până la 3 ore de funcţionare continuă. Deşi compact, GeoVision 350 oferă o suprafaţă destul de mare a ecranului, dar nu ocupă mult spaţiu pe bordul maşinii sau în rucsac. În condiţii de recepţie dificilă a semnalului GPS, utilizatorul poate conecta la unitate o antenă externă, care se livrează în pachet. 

‘GeoVision 350 oferă o combinaţie universală de dotări avansate de navigaţie, incluse într-o singură unitate compactă”, a declarat Martin Zeman, Manager General Prestigio pentru Europa Centrală şi de Est. ‘Unitatea este foarte uşor de folosit, iar meniul bazat pe pictograme va fi familiar şi uşor de înţeles pentru orice utilizator de computer. De la şoferi la excursionişti,   Prestigio GeoVision 350 est ideal pentru oamenii care doresc să se bucure de beneficiile navigaţiei GPS fără efort”.  

Unitatea este livrată cu hărţi în detaliu, preinstalate, pentru Europa Occidentală/de Est şi Rusia, cuprinzând milioane de puncte de interes precum hoteluri, restaurante, benzinării, bancomate şi atracţii turistice. Aceste hărţi regionale permit utilizatorilor să călătorească cu uşurinţă peste graniţe, fără a fi necesară schimbarea software-ului. Unitatea oferă şi indicaţii vocale precise, în 26 de limbi.  

Cu o memorie internă de 1 GB şi cu conexiunea rapidă USB, transferul unor cantităţi mari de date geografice de la PC este uşor. Pachetul include şi un adaptor pentru alimentarea de la reţea, un adaptor pentru maşină, cablu USB, suport pentru montare pe parbriz şi antenă externă. 

Unitatea beneficiază de garanţia internaţională Prestigio, cu durata de doi ani. 

Dotări principale:

• Meniu în 30 de limbi
• Comenzi vocale precise în 26 de limbi
• Căutare inteligentă a adreselor
• Planificare extinsă a rutei
• Memorarea rutelor parcurse
• Mărire/micşorare inteligentă
• Tastatură inteligentă
• Mod tunel
• Mod pietoni
• Puncte de interes
• Ecran TFT sensibil la atingere, de 3,5” (320×240 pixeli)
• Chipset SiRF III 
• Procesor la 300MHZ
• Antenă încorporată
• 1 GB de memorie internă
• USB
• Slot pentru card SD 
• Difuzor încorporat (1.5 W)
• Suport pentru montare pe parbriz
• Sistem de operare Windows CE 4.2 
• Hărţi detaliate preinstalate pentru Europa Occidentală / de Est şi pentru Rusia.


Fotografii ale produsului se pot obţine de la acest site:
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/GPS/


Preţ de vânzare recomandat, USD (fără TVA)

Pachet pentru Europa Occidentală: 299
Pachet pentru Europa de Est: 249
Pachet pentru Balcani (Pachetul pentru Europa de Est, incluzând şi hărţi pentru Bulgaria, Serbia şi România): 285
Pachet pentru Rusia: 249

 

Buy at ASBIS B2B Marketplace 

 


Despre Prestigio

Prestigio Technologies Ltd. este o companie IT foarte dinamică, care oferă consumatorilor soluţii pentru Casa Digitală şi pentru Biroul Digital. Pornind de la statutul de mică filială pentru cercetare şi dezvoltare a grupului ASBIS, Prestigio a devenit în ultimii ani un furnizor de soluţii şi produse unice de înaltă tehnologie, pentru piaţa consumatorilor. Casa Digitală şi Biroul Digital sunt două dintre principalele zone de interes pentru companie. Investind în combinaţia „Arta înaltei tehnologii” (soluţii care transformă produsele de înaltă tehnologie în opere de artă), compania şi-a creat o poziţie unică pe piaţă. Având în prezent sediul în Cipru, Prestigio este o prezenţă activă în regiunea EMEA, prin birourile de reprezentanţă şi parteneriatele de afaceri din centrele-cheie de afaceri ale regiunii, oferind clienţilor săi o gamă excelentă de produse IT de ultimă generaţie şi de servicii valoroase.  

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi www.prestigio.ro .

Toate mărcile şi mărcile înregistrate sunt proprietatea deţinătorilor lor.