Prestigio lansează un puternic home PC cu Drive Combo Blu-Ray

Prestigio Europe spol. s r.o. introduce un home PC foarte puternic bazat pe cea mai nouă tehnologie Intel® Core™2 Duo. Noul PC desktop avansat foloseşte unele dintre cele mai noi tehnologii inovatoare şi are performanţe extraordinare.

Prestigio Home PC

Având procesor Intel® Core™2 Duo, seria Prestigio care include 7 home PC-uri include cel mai recent arsenal de tehnologii performante, inclusiv un disk drive optic Blu-ray şi o placă grafică NVIDIA® GeForce™ 8600GT.

 

Având procesor Intel® Core™2 Duo E6420, utilizatorii domestici vor beneficia de performanţe extraordinare, viteză incredibilă de reacţie a sistemului şi eficienţă energetică unică. Utilizatorii nu vor fi nevoiţi să îşi reducă activitatea pentru a scana cu antivirusul, pentru a folosi programe solicitante multiple sau download-uri multimedia – acest procesor desktop este cu până la 40% mai rapid, iar eficienţa energetică este îmbunătăţită.

Puterea procesorului Intel® Core™2 Duo este suportată de o memorie solidă DDR2 SDRAM de 2 GB care va fi mai mult decât suficientă şi vă va permite să vă bucuraţi de beneficiile oferite de noul sistem de operare Windows Vista™.

În plus, seria Prestigio Home 7 este dotată cu placă video NVIDIA® GeForce™ 8600GT cu memorie de 256MB şi suport HDTV pentru jocuri şi experienţă video extreme de realiste. Această placă grafică de ultimă generaţie beneficiază de o puternică arhitectură unificată care oferă o experienţă de jocuri reală la o viteză record pentru jocurile Microsoft® DirectX® 9 şi DirectX 10. Acum, utilizatorii se pot bucura din plin de efectele realiste de lumini în timp ce vor putea vizualiza foarte clar efecte, precum explozii, foc şi fum. Şi atunci când nu vânează inamicul, se pot relaxa cu filmul favorit de pe disk-ul Blu-ray™ cu ajutorul tehnologiei HD NVIDIA PureVideo™.

Seria Prestigio Desktop Home 7 are un disk optic de ultimă generaţie Pioneer Blu-ray Combo. Discul Blu-ray reprezintă următoarea generaţie de disc optic care depăşeşte cu mult capacitatea altor formate media. Blu-ray foloseşte o rază optică albastru-violet pentru a pune la dispoziţie 25GB pe un singur disc. Componenta integrată Pioneer citeşte discuri BD-ROM, DVD-ROM, BD-R, BD-RE, DVD-R/+R, DVD-R DL/+R DL şi DVD-RW/+RW. Acesta poate fi folosit pentru a rula filme HD pe PC.

Designerii seriei Prestigio Desktop Home 7 s-au asigurat şi că utilizatorii au suficient spaţiu pentru bibliotecile lor media cu mii de filme, MP3-uri şi fotografii digitale. Mega PC-ul Prestigio are un hard disk de Seagate Barracuda 7200 SATA de 500 GB.

Pentru ca experienţa jocurilor şi a filmelor HD să fie şi mai uimitoare, noul desktop PC Prestigio are un monitor LCD Prestigio P7220W de 22 inci, care este ideal pentru imaginile color rapide de înaltă definiţie.

Produsul beneficiaza de o garantie internationala de 2 ani oferita de Prestigio.

Detalii tehnice:

Processor: Intel® Core™2 Duo E6420 2.13GHz (1066MHz, 4MB, Conroe, S775)
Mainboard: INTEL MB DG965WH WESTCHESTER
Memory: 4x DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets
DDR2 800/667 533 MHz DIMMs – max 8 GB
Chipset: Intel® G965 Express Chipset
Audio: 8-channel (7.1) audio subsystem using the SigmaTel STAC9271D audio codec and Dolby Home Theater certification
Graphics card: nVIDIA GeForce 8600GT DDR3 256MB HDTV, Dual DVI
LAN: Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller
RAID: Intel® Matrix Storage Technology (RAID 0,1,10,5 and Intel Matrix Raid)
Blu-RAY: Combo BD-ROM (read only) Pioneer: BD-ROM 5x

Peripheral Interfaces:
10x USB 2.0 ports
2x IEEE-1394a interfaces: one back panel connector and one front-panel header
6x Serial ATA IDE interfaces
1x Parallel ATA IDE interface with UDMA 33, ATA-66/100/133 support
1x diskette drive interface
1x parallel port

Expansion Capabilities :
1x PCI Express x16 bus add-in card connector
3x PCI Express x1 bus add-in card connector
3x PCI Conventional bus connectors

Intel® Viiv™ technology support

Despre Prestigio

Prestigio este o companie IT foarte dinamica ce a lansat pe piata solutii digitale pentru casa si birou dedicate consumatorilor. Desi a inceput ca o mica filiala de Cercetare si Dezvoltare a grupului ASBIS, in ultimii ani Prestigio a devenit un furnizor unic de solutii si produse hi-tech pe piata de consum. Produsele digitale pentru casa si birou sunt doua dintre principalele puncte de interes ale companiei. Prin investitiile in combinatia «Arta Hi-Tech» (solutii in cadrul carora produsele hi-tech devin opere artistice) compania si-a creat o pozitie unica pe piata. Prestigio are sediul in Cipru si opereaza activ in regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) prin reprezentantele sale si prin partenerii de afaceri aflati in centre de afaceri cheie din regiune si ofera clientilor sai un portofoliu substantial de produse IT inovatoare si servicii cu valoare adaugata.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.prestigio.com.

Toate marcile comerciale si marcile inregistrate sunt proprietate a detinatorilor acestora.