Canyon lanseaza noi dispozitive digitale portabile multifunctionale pentru activitati outdoor si pentru iubitorii de fitness

Produsele nou introduse reprezinta cea mai noua completare a gamei de produse Canyon Sportsline care este dezvoltata pentru utilizatorii activi care cauta produse electronice functionale, rezistente la apa si la socuri pe care pot sa le foloseasca in activitatile sportive in sala sau in aer liber si in activitatile de relaxare.

Noul Canyon CNS-DC1 “Navigator” combina patru dispozitive esentiale pentru activitatile in aer liber: busola electronica, termometru, cronometru profesional si calendar, toate acestea integrate intr-un singur dispozitiv rezistent. Cu ajutorul acestui dispozitiv utilizatorii vor fi mereu informati cu privire la directia in care merg cu o precizie de 5˚, vor putea monitoriza temperatura actuala, maxima si minima in timp ce merg si vor putea nota timpul efectuat pe ecranul mare, usor de citit cu fundal luminat. Dispozitivul ofera un maner confortabil si un corp rezistent la apa si la socuri in timp ce butoanele mari ofera acces rapid la functii.

Un alt dispozitiv portabil din aceasta serie, Canyon CNS-DC2 “Explorer”, este indispensabil in activitatile montane. Altimetrul digital are mai multe functii decat acelea de a masura si a urmari altitudinea. Functiile integrate higrometru si barometru va ajuta sa prevedeti schimbarea vremii si sa va pregatiti din timp.   Toate datele, inclusiv citirea ceasului cu cronometru si calendar sunt foarte accesibile datorita unui ecran LCD mare cu fundal luminat.   Dispozitivul se afla intr-o carcasa rigida pentru a preveni deteriorarea cauzata de socuri sau de apa.  

Pentru fitness, alergat si alte activitati sportive, Canyon ofera CNS-SW1 “SportMaster”.  Aceasta este un ceas pentru fitness cu dispozitiv de masurare a batailor inimii, cu alarme si cu un dispozitiv de afisare a caloriilor arse.  Acest ceas este furnizat standard cu o curea pentru piept pentru masurarea corecta a batailor inimii.   Indiferent ca alergati, faceti exercitii la sala de sport sau acasa, ceasul Canyon „SportMaster” va va ajuta sa detineti controlul complet asupra activitatii fizice efectuate.  Programati ceasul in functie de varsta dumneavoastra, iar dispozitivul va deduce in mod automat zonele-tinta recomandate si va declansa alarma in cazul in care bataile inimii sunt mai rapide decat este normal. De asemenea, ceasul afiseaza consumul de calorii/grasimi pe parcursul exercitiilor fizice si cronometrata durata exercitiilor.

Noua linie Canyon va ofera ceasul de mana pentru activitati in spatii deschise CNS-SW2 “NavMaster”, ideal pentru activitati precum excursii, ciclism in zone montane, schi, jogging si alte activitati de acest gen. Acesta este un ceas care trebuie purtat in timpul activitatilor in aer liber, care dispune de altimetru, busola si termometru. Utilizatorii pot conta pe calitatea acestui ceas, in aproape orice activitate pe care doriti sa o desfasurati in spatii deschise. Usor si compact, ceasul NavMaster afiseaza altitudinea, directia in care mergeti si temperatura, precum si viteza de urcare/de coborare si temperatura minima/maxima in grade Celsius sau Fahrenheit.

CNS-SW3 “SkiMaster” de la Canyon este un ceas multifunctional pentru persoane carora le plac activitatile in aer liber, mai ales schiatul sau snow boarding. Modul special pentru schiat pune la dispozitie optiuni precum setari pentru panta, declansator pentru invelis, memorie cu invelis, altitudinea, viteza de urcare si coborare, precum si timpul de parcurgere. Alte optiuni de care dispune ceasul SkiMaster includ: altimetru, barometru, busola digitala, termometru si ceas cu alarma.


Toate dispozitivele beneficiaza de garantie internationala pentru 2 ani, oferita de Canyon.

Pentru informatii suplimentare despre noile produse, va rugam sa accesati site-urile:

http://www.canyon-tech.com/products/sports/navigation
http://www.canyon-tech.com/products/sports/watches


Puteti descarca imagini ale noilor produse aici:

http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-DC1_1h.jpg

http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-DC1_2h.jpg
http://www.canyon-tech.com/download/cn07/Canyon_navigator_CNS-DC1.jpg (hi-res)

http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-DC2_1h.jpg
http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-DC2_2h.jpg
http://www.canyon-tech.com/download/cn07/Canyon_navigator_CNS-DC2.jpg (hi-res)

http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-SW1_1h.jpg
http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-SW1_2h.jpg
http://www.canyon-tech.com/download/cn07/Canyon_sports_watches_CNS-SW1.jpg (hi-res)

http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-SW2_1h.jpg
http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-SW2_2h.jpg
http://www.canyon-tech.com/download/cn07/Canyon_sports_watches_CNS-SW2.jpg (hi-res)

http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-SW3_1h.jpg
http://www1.canyon-tech.com/cn07/pr_photo/CNS-SW3_2h.jpg
http://www.canyon-tech.com/download/cn07/Canyon_sports_watches_CNS-SW3.jpg (hi-res)


Despre Canyon

Canyon este unul dintre brandurile mondiale care a cunoscut o ascensiune foarte rapida in domeniul produselor electronice. Compania pune la dispozitie peste 150 de produse din patru game: Regular line, Sportsline, seria Platinum si pachetele Value. Canyon Technology, care reprezinta o filiala a Grupului ASBIS, a fost fondata in 2000 in Beaverton, Oregon, SUA iar sediul sau central din Europa este stabilit la Amsterdam. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa vizitati : www.canyon-tech.com.