Atleta sponsorizata de Prestigio castiga aurul la Olimpiada Statelor Mici

2007 Games of the Small States, Monaco

 

 

 

 

Natalia Hadjiloizou, componenta in echipa nationala de inot a Cyprului, a castigat in total 6 medalii la editia cu numarul XII a Jocurilor Micilor State Europene, de asemenea cunoscuta ca Olimpiada Statelor Mici, care a avut loc in perioada 4-9 Iunie in Monaco.

Natalia (28), sponsorizata de  Prestigio  inca din 2006, a castigat medalia de aur la proba 100m fluture, unde a inregistrat timpul 1:02:69. Dealtfel ea a castigat medalia de argint la probele 50m si 100m liber, si a impartit medalia de aur, argint si bronz cu coechipierii in 3 probe de stafeta.

Natalia Hadjiloizou

In ciuda competitiei foarte puternice din partea rivalilor din  Islanda, Natalia si colegii din echipa Cipriota, atat cele doua fete cat si cei doi baieti au fost capabili sa termine competitia prin castigarea in total a 6 medalii de aur, 11 de argint, si 7 de bronz.

Datorita eforturilor lor, echipa nationala a Ciprului a fost capabila sa castige cele mai multe medalii,  iar pentru editia urmatoare a Jocurilor ce se desfasoara in 2009 Ciprul a fost ales sa fie gazda. 

Comitetul Olimpic European a lansat   “Jocurile Micilor State Europene” in anul 1985, prima editie desfasurandu-se
in San Marino. De atunci, acest eveniment sportiv multinational, pentru atletii a 8 tari de pe continentul nostru, cu mai putin de 1 milion de locuitori, are loc cu regularitate la interval de 2 ani, si intotdeauna succesul creste.

Jocurile din 2007 au fost deschise in Monte-Carlo de Presedintele Comitetului Olimpic International Jacques Rogge si  Printul Albert de Monaco.

Natalia Hadjiloizou ,s-a nascut in anul 1979 in Belarus, in prezent locuind in Cypru. Este casatorita cu un Cipriot,
care de altfel si antrenorul ei. Natalia are un impresionant record pentru participarea la evenimentele sportive internationale.

Printre cele mai mari succese ar fi titlul de Campion European in 2000, locul 6 la Jocurile Olimpice de la Sidney din 2000, locul 3 la World Cup in 1999.

Aceasta talentata atleta este si o mama iubitoare pentru fetita sa in varsta de 2 ani. Natalia adora sa citeasca carti si sa utilizeze calculatorul sau marca Prestigio  pentru lucru si divertisment.