Eveniment Prestigio şi Canyon dedicat partenerilor internaţionali, Roma, iunie 2007

Canyon şi Prestigio, două branduri care au cunoscut o dezvoltare rapidă în industria consumatorilor de produse electronice şi IT, au fost gazda unui eveniment de talie mondială, dedicat distribuitorilor şi partenerilor, care a avut loc în capitala Italiei, în perioada 8-9 iunie 2007.

La eveniment au participat oaspeţi din toată lumea: de la oaspeţi din Africa de Sud până la oaspeţi din Estonia, din Taiwan şi din Irlanda.   

Prestigio şi Canyon şi-au prezentat noile linii de producţie în faţa unui public de 120 de participanţi din 20 de ţări . Evenimentul a constituit un bun prilej pentru organizarea unor întâlniri de afaceri importante dar şi pentru recreere şi vizitarea zonelor turistice din Roma veche. 

Într-o atmosferă prietenoasă şi relaxată, Prestigio şi Canyon şi-au prezentat imaginea de branduri „la modă”, aflate într-o continuă schimbare, cu o notă de distincţie şi prestigiu . Sesiunile de prezentări au avut loc într-unul dintre cele mai impresionante hoteluri din Roma, Sheraton Golf Parco de’ Medici. Managerii de la Canyon au făcut cunoscute câteva dintre cele mai noi produse de succes ale companiei şi-au expus părerile cu privire la tendinţele pieţei.

Seara, oaspeţii s-au putut bucura de frumuseţea oraşului Roma văzut noaptea, participând la un tur al oraşului. Evenimentul a fost un mare succes iar echipele Prestigio şi Canyon au mulţumit tuturor oaspeţilor pentru participarea activă şi şi-au exprimat speranţa că se vor întâlni din nou la următorul eveniment de talie mondială pe care îl vor organiza.