Prestigio anunţă Concursul Internaţional de Fotografie “Summer in motion” (“Vara în mişcare”)


Limassol (Cipru), 27 mai 2008 — Prestigio Technologies Ltd., un vânzător internaţional dinamic de produse de ultimă generaţie pentru Casa Digitală şi Biroul Digital, a anunţat lansarea concursului de fotografie numit “Vara în mişcare”. Concursul aşteaptă participările fotografilor profesionişti şi amatori din 28 mai până în 31 iulie 2008.

Vara este perioada vacanţelor, în care oamenii îşi fac plăcerile strângând amintiri plăcute cu toate momentele însorite pe care le-au petrecut. Picăturile de apă, nisipurile de aur şi munţii de un verde crud ne destind sentimentele în fiecare an pentru a trăi momente de neuitat. Surprindeţi toate momentele speciale şi acceptaţi oportunităţile pe care vi le oferă concursul de fotografie Prestigio.  Încărcaţi imaginile cu zâmbetele verii pe  art.prestigio.com şi puteţi câştiga premii uimitoare sau chiar Marele Premiu Prestigio.

Marele Premiu Prestigio este un onorariu de 1000 $ care va fi acordat participării care va aduna cele mai multe puncte în urma voturilor juriului Prestigio.  Reprezentanţii Republicii Cehia, Cipru, Olanda, Belarus, Rusia şi Ucraina vor avea la dispoziţie 4 zile în care să decidă ce participare merită să primească premiul.

Alţi câştigători vor fi premiaţi după cum urmează: Premiul Gold – DVD Player Prestigio 710 + 300$ şi Premiul Silver –  DVD Player Prestigio 585 + 200$. DVD player-ul portabil este soluţia ideală de divertisment pentru călătoriile din timpul verii, deoarece vă oferă posibilitatea de a urmări filme şi de a asculta muzică în maşină. Pentru familiile care călătoresc împreună cu copiii, DVD player-ul portabil oferă posibilitatea unei călătorii liniştite şi uşoare, deoarece copiii pot viziona ore întregi desene animate sau filme pentru copii. 

Conform tradiţiei, Prestigio va mai acorda încă un premiu – Alegerea utilizatorilor. Se vor stabili cele zece participări care au primit cele mai multe voturi din partea vizitatorilor site-ului art.prestigio.com, dintre care una va primi titlul de fotografia preferată a publicului. Realizatorul acesteia va primi Prestigio Power Bank 501 şi un onorariu de 100 $. Participarea din concursul trecut la secţiunea alegerea vizitatorilor a acumulat 778 de voturi şi a fost câştigătorul absolut.

Nu s-a stabilit nicio limită în ceea ce priveşte înscrierea sau nivelul de profesionalism. Atât amatorii, cât şi profesioniştii îşi pot pune la încercare abilităţile şi pot împărtăşi lucrările lor cu 15.000 de vizitatori din întreaga lume. Se acceptă orice tip de fotografie – de la reportaj la portret, deoarece aceasta trebuie să fie în concordanţă cu motto-ul concursului „Vara în mişcare”.

Începând din 2006, Prestigio a creat o tradiţie din a organiza concursuri care să exprime diferite arte. Concursurile anuale de tapet, caricaturi, vederi şi fotografii acceptă participările din 35 de state din Europa, Asia, America de Nord şi de Sud şi Australia. Echipa Prestigio consideră că arta şi tehnologia nu au limite.

“Toate concursurile prezintă diferite puncte de vedre ale oamenilor, inspirate din motto-ul concursului şi produsele Prestigio, care au reprezentat din totdeauna obiectul central al fiecărui concurs. Încurajarea vizitatorilor noştri de a împărtăşi lucrările lor cu un public atât de mare, reprezintă pentru noi o altă ocazie de a face oamenii să fie mândrii de talentele lor nepreţuite”, a declarat domnul Yuri Antoshkin, Director de Operaţiuni al Prestigio Technologies.

Concursul “Vara în mişcare”  se încheie pe 31 iulie, dar Prestigio ne promite că în toamnă va avea loc un nou concurs de caricaturi.


Despre Prestigio

Prestigio Technologies Ltd. este o companie IT foarte dinamică, ce furnizează pe piaţă soluţii destinate clienţilor pentru Casa si Biroul Digital. Fiind la început o mica sucursală R&D a Grupului ASBIS, în ultimii ani Prestigio a devenit un furnizor de soluţii şi produse hi-tech unice pe piaţa consumatorilor. Casa Digitala şi Biroul Digital sunt cele două zone de interes ale companiei. Investind în combinaţia “Arta hi-tech” (soluţii în  cadrul cărora produse de înaltă fidelitate devin opere de artă), compania şi-a asigurat un loc unic pe piaţă. Având în prezent sediul în Cipru, Prestigio operează activ în zona EMEA prin reprezentanţe şi parteneriate de afaceri localizate în centre de afaceri importante din regiune şi oferă clienţilor săi un portofoliu excelent de produse IT de ultima oră şi servicii cu valoare adăugată. 

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.prestigio.com