Prestigio livrează un nou PC cu sistem de operare şi software de office la preţ cu amănuntul de numai 169 euro

PRAGA, Cehia,  20/05/ 2009 – Prestigio a început livrarea în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa a unui nou PC de birou, cu un preţ cu amănuntul recomandat de 169 € (plus TVA) pentru configuraţia de bază. Officer 230 este cel mai recent membru al gamei Prestigio de PC-uri mici, compacte și ieftine, numite şi nettop-uri. 

Noul computer Officer 230, gata de utilizare, este construit pe baza Intel Atom 230, un procesor cu consum redus de energie, şi a suitei software Ubuntu 9.04, care include sistemul de operare şi aplicaţiile din pachetul de office: procesare de text, calcul tabelar, prezentări, browser pentru internet Mozilla Firefox, programe de redare pentru fotografiilor şi multimedia. Deoarece nettop-ul este proiectat pentru activităţi de calcul de bază, este mai mic şi mai uşor, are un preţ cu amănuntul mai mic şi un consum de energie redus.

"Prestigio are plăcerea de a livra noua gamă de PC-uri mici şi compacte, pentru a răspunde cererii în creştere rapidă pentru sisteme de calcul cu consum redus de energie şi mai uşor de utilizat, la un preţ cu amănuntul mic", a declarat Josef Hraban, Chief Technology Officer al diviziei de PC-uri a Prestigio Europa. "Cooperarea pe termen lung cu partenerii noştri în domeniul tehnologic, cum ar fi Intel, Microsoft şi Seagate, ne permite să oferim o putere de calcul care să răspundă nevoilor majorităţii firmelor mici, la un preţ extrem de accesibil.  De asemenea, sunt încântat să văd la noile computere Prestigio cât de uşor de utilizat sunt interfeţele şi cât de puternică este funcţionalitatea pachetului pentru PC Ubuntu 9.04. Acestea fac ca noua linie de PC-uri pentru birou să fie ideală pentru utilizatorii care au rulează un număr redus de aplicaţii."

Noua gamă de nettop-uri Prestigio include, de asemenea, configuraţii bazate pe procesorul dual core Intel Atom 330 şi pe sistemele de operare Microsoft. Pentru a răspunde unor nevoi diferite, Prestigio oferă familia de nettop-uri „Officer 330” pentru birouri mici şi medii, precum şi familia „Visconte 330”, cu carcasă cubică, hard-disk de până la 500 GB, memorie RAM până la 2 GB, care este conceput pentru uz individual şi pentru birouri. "Datorită grupului ASBIS, principalul nostru distribuitor în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, livrările acestor computere cu preţuri reduse pe pieţele europene sunt foarte rapide", a declarat Geert van Dijk, vicepreşedinte al Prestigio pentru în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

"Ne face întotdeauna plăcere să distribuim cele mai noi tehnologii", a declarat Serhei Kostevitch, CEO al grupului ASBIS. "Aceste produse corespund preţului, funcţionalităţii şi nivelului potrivit de putere pentru marea majoritate a necesităţilor de calcul ale firmelor. Misiunea noastră este de a ne asigura că cererea pentru PC-uri "Officer" şi "Visconte" de la Prestigio va fi satisfăcută. Ne vom achita de ea cu succes."

Pentru informaţii suplimentare privind produsele şi conţinutul multimedia corespunzător:

http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Nettops/Officer-330

http://www.prestigio.com/products/personal-computers/Nettops/Visconte-330

Despre Prestigio

Marca Prestigio oferă o combinaţie unică de eleganţă şi sofisticare, o calitate ridicată a produselor, tehnologie avansată şi design de vârf. Obiectivul nostru este să asigurăm o calitate mai bună a vieţii, cu produse de lux accesibile tuturor celor care apreciază un stil de viaţă contemporan. Portofoliul nostru cuprinde diferite colecţii cu sisteme de navigaţie GPS, minicomputere, memorii, playere DVD, genţi pentru notebook-uri şi multe altele. Marca este orientată către furnizarea de produse inovatoare şi fiabile, pentru a răspunde cererii în creştere de produse accesibile şi moderne din domeniul tehnologiei informaţiei şi al aparaturii electronice.  Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.prestigio.com sau achiziţionaţi produsele noastre direct la www.asbis.com/buy-online

Aflati mai multe despre aceste produse in ASBIS B2B e-shop

Accesati ASBIS B2B e-shop pentru a vizualiza preturile Dvs de achizitie sau pentr a plasa comenzi.