Promoţie de primăvară la produsele Kaspersky Lab

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab România anunţă, sub sloganul „Doar te simţi în siguranţă sau chiar eşti?”, oferte speciale pentru soluţiile de securitate Kaspersky Internet Security 2011 şi Kaspersky Anti-Virus 2011, în perioada 4 aprilie – 4 iunie. Astfel, licenţele pentru 1 şi 3 utilizatori vor putea fi achiziţionate cu o reducere de 20%, atât de pe magazinele online partenere, cât şi din retail. O listă completă a partenerilor şi distribuitorilor Kaspersky Lab din toată ţara poate fi găsită aici: http://www.kaspersky.ro/store.

„Există o diferenţă esenţială între a te simţi în siguranţă şi a fi cu adevărat protejat, mai ales atunci când vorbim despre securitatea informatică”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Foarte mulţi dintre noi asociem ideea de computer infectat cu blocaje ale sistemului de operare sau încetinirea vitezei de lucru, însă nu mai este demult aşa. Ameninţările informatice din ziua de astăzi sunt special create şi controlate de la distanţă de infractorii cibernetici pentru a se ascunde cât mai bine în sistem. Pe măsură ce câştigă mai mult timp, acestea sunt folosite pentru a trimite spam de pe computerele-victimă, a fura date personale şi a răspândi alte tipuri de malware. În acest context, o suită de securitate avansată reprezintă garanţia pentru o viaţă digitală curată”, completează Cimpoeşu.

Kaspersky Internet Security 2011 şi Kaspersky Anti-Virus 2011 protejează utilizatorii în timpul navigării online, izolează orice resurse Internet potenţial periculoase şi oferă un mediu de lucru digital curat, sigur şi fără ameninţări sau intruziuni nedorite. Toate acestea sunt realizate fără a limita gama de activităţi pe care utilizatorii le au la dispoziţie. Din contră, soluţiile asigură protecţie pentru toate tipurile de date şi comunicaţii şi nu necesită intervenţii constante din partea utilizatorilor pentru a putea funcţiona eficient.

Pentru mai multe detalii referitoare la promoţia de primăvară a Kaspersky Lab consultaţi: http://www.kaspersky.ro/kis2011.  

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.