Prestigio’s Weekly Highlights

Prestigio anunţă o nouă iniţiativă dedicată clienţilor şi partenerilor din întreaga lume: Evenimentele săptămânii de la Prestigio. Obiectivul acestei campanii este de a vă oferi ocazia să descoperiţi şi să consultaţi din nou portofoliul Prestigio, precum şi de a vă familiariza mai bine cu marca.

Săptămânal, veţi primi un e-mail care scoate în evidenţă un produs şi oferta unică de vânzare pentru acesta. Reprezentanţele locale au libertatea de a oferi la rândul lor preţuri speciale şi promoţii, potrivit propriilor stocuri şi priorităţi.

 

"Echipa corporaţiei Prestigio crede cu tărie în dezvoltarea unor relaţii puternice cu clienţii şi cu partenerii, iar cheia pentru aceasta este adesea o activitate de marketing şi comunicare clară şi coerentă", explică Jorn van Loon, director de marketing la Prestigio. "Suntem încrezători că vom primi reacţii entuziaste de la clientelă."

Dacă sunteţi client sau partener al Prestigio, nu ezitaţi să contactaţi reprezentanţa locală Asbis pentru informaţii suplimentare despre Prestigio’s Weekly Highlights. Puteţi solicita informaţii şi la info@prestigio.com