Kingston Technology adaugă compatibilitatea cu Mac de la Apple la unitatea flash USB securizată DataTraveler Vault Privacy Edition

Unitatea criptată hardware pe 256 biţi AES este acum disponibilă pentru utilizatorii de Mac

Fountain Valley, California (SUA) — (April 27, 2009) — Kingston Technology Co., Inc., cel mai mare producător independent de echipamente de memorie din lume, a anunţat astăzi că unitatea flash USB DataTraveler® Vault – Privacy Edition (DTVP) este acum compatibilă cu sistemele de operare Apple® Mac® (OSX 10.4x – 10.5x).

"DataTraveler Vault – Privacy Edition este deja cunoscută clienţilor noştri industriali şi guvernamentali care utilizează sisteme pe baza Windows şi care caută o modalitate sigură şi securizată de transportare a datelor portabile", a declarat Mark Akoubian, director pentru operaţiunile cu memorii flash al Kingston®. "Ne face plăcere să adăugăm suportul Mac acestei unităţi securizate 100%, astfel încât comunitatea Apple să se poată bucura de cea mai bună soluţia de stocare portabilă de pe piaţă pentru securizarea datelor".

Datele de pe DTVP sunt securizate cu ajutorul standardului de criptare hardware avansat (Advanced Encryption Standard (AES)) pe 256 de biţi, în timp real. Unitatea are viteze mari de transfer de date şi este protejată de atacurile în forţă prin blocare după 10 încercări nereuşite de Login . După blocare, unitatea flash nu poate fi reutilizată decât după reformatare. Pentru protecţie suplimentară, DTVP este confecţionată din aluminiu şi este etanşă până la o adâncime de 1,2 metri.

Tabel de compatibilitate

Sistem de operare

Transfer de fişiere

Protecţie cu parolă / criptarea datelor

Mac OSX 10.4x-10.5x

Da

Da

Windows Vista®

Da

Da

Windows XP (SP1, SP2, SP3)

Da

Da

Windows 2000 (SP4)

Da

Da

Caracteristici / specificaţii pentru DataTraveler Vault – Privacy Edition de la Kingston

  • Acceptă complet sistemul de operare Macintosh
  • Criptare completă: 100% din datele stocate sunt protejate cu ajutorul standardului de criptare hardware avansat (Advanced Encryption Standard (AES)) pe 256 de biţi
  • Rapidă: viteze de transfer de date până la 24 MO/s la citire şi până la 10 MO/s la scriere*
  • Securizat: unitatea se blochează şi se reformatează după 10 tentative de intruziune
  • Protecţie avansată cu parolă: parola complexă este configurată de utilizator cu minimum de caracteristici, pentru a împiedica accesul neautorizat
  • Uşor de utilizat: nu sunt necesare drepturi de administrator sau instalarea de aplicaţii
  • Garantată: garanţie de cinci ani cu asistenţă pentru clienţi 24 de ore din 24
  • Rezistentă: carcasă din aluminiu
  • Etanşă: protejează faţă de deteriorarea provocată de umiditate**
  • Dimensiuni: 3,06" x 0,9" x 0,47" (77,9 mm x 22,2 mm x 12,05 mm)
  • Capacităţi***: 2 GO,4 GO, 8 GO, 16 GO, 32 GO
  • Compatibilitate: proiectată conform specificaţiilor USB 2.0
  • Temperaturi de lucru: 32 ºF până la 140 ºF (0 ºC până la 60 ºC)
  • Temperaturi de depozitare: -4 ºF până la 185 ºF (-20 ºC până la 85 ºC)

* Viteza poate varia din cauza echipamentului gazdă, a software-ului şi a utilizării
** Până la 1,2 m; în conformitate cu IEC 60529 IPX8. Înainte de utilizare, produsul trebuie să fie curat şi uscat.
*** Reţineţi: Unele dintre capacităţile menţionate sunt utilizate la formatare şi pentru alte funcţii, deci nu sunt disponibile pentru stocarea datelor.  Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Ghidul pentru memorii flash al Kingston la Kingston.com/Flash_Memory_Guide.

Despre Kingston Digital, Inc.
Kingston Digital, Inc. ("KDI") este filiala pentru memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., cel mai mare producător independent de echipamente de memorie din lume. Fondată în 2008, KDI are sediul în Fountain Valley, California, SUA. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.kingston.com sau sunaţi la 800-337-8410. 

                        Cumpara Kingston online cu ajutorul ASBIS B2B