Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute

Pure Storage prezintă Purity 6.0 pentru FlashArray, furnizor de servicii de date pentru utilizatorul modern

Pure Storage, pionierul IT care furnizează spațiul de stocare ca un serviciu într-o lume multi cloud, a anunțat Purity 6.0 pentru FlashArray ™, cea mai recentă versiune a suitei de software Pure. Concepute cu organizația modernă în minte, aceste noi servicii de date oferă clienților un mod eficient de a stoca, proteja, gestiona, accesa și utiliza datele cu modele strategice de consum adaptate la nevoile lor.

Suport de protocol unificat cu NFS și SMB și recuperare activă în caz de dezastre

Purity 6.0 simplifică în infrastructura modernă cu o soluție unificată de blocuri și fișiere concepută pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor infrastructurii, inclusiv silozuri de stocare și extindere, care au un impact asupra afacerilor moderne în fiecare industrie. Cu o serie de noi servicii de date, clienții Pure pot folosi imediat două noi funcții cheie – suportul unificat al protocolului cu NFS și SMB, împreună cu recuperarea activă în caz de dezastre, bazată pe tehnologia nouă de replicare continuă. Ca parte a modelului de abonament Evergreen Storage ™, aceste funcții noi nu necesită licențe suplimentare, niciun cost suplimentar de asistență și nicio complexitate adăugată.

„Modelele de consum flexibil reprezintă baza experienței moderne a datelor Pure”, a declarat Prakash Darji, director general FlashArray. „Am avut avantajul extraordinar de a fi construiț special pentru epoca modernă – soluțiile noastre sunt concepute pentru cantități masive de date, pentru a fi actualizate fără întreruperi și pentru a fi compatibile cu inovațiile viitoare, astfel încât clienții noștri să nu fie nevoiți niciodată să aștepte cele mai noi instrumente. Purity 6.0 reprezintă următorul și cel mai logic pas în furnizarea acestei valori continue clienților noștri – servicii care pot fi consumate în orice mod se potrivește cel mai bine nevoilor clientului în orice moment. "

Economisirea cheltuielilor prin rularea a două medii incompatibile

Noile capacități unificate și blocuri de fișiere Pure de pe FlashArray salvează clienții de problemele și cheltuielile de a rula două medii incompatibile. Acestea sunt concepute pentru a simplifica operațiunile pentru organizațiile care rulează în principal stocarea în bloc, dar încă necesită sau utilizează spațiu de stocare separat atașat la rețea. Acest lucru permite clienților să execute toate sarcinile de lucru în mediul de operare Purity, să utilizeze același strat de date, interfața cu utilizatorul, capacitatea și să beneficieze de reducerea datelor globale Pure.

În mod similar, noua caracteristică de replicare continuă, ActiveDR, ajută clienții Pure să își îmbunătățească rezistența în afaceri, fără costurile și complexitatea suplimentelor software de recuperare în caz de dezastre. Această nouă tehnologie de replicare activ-pasivă abordează o cerință majoră de afaceri prin protejarea aplicațiilor critice cu un obiectiv de recuperare aproape zero (RPO). Acum, clienții au capacitatea de a utiliza replicarea sincronă, activă, cu ActiveCluster ™, replicarea asincronă bazată pe instantaneu și replicarea continuă toate pe aceeași platformă Purity.

Întreprinderile cu date mari sau cerințe de învățare automată vor aloca în continuare aceste sarcini FlashBlade®, dar pentru alte cazuri de utilizare și pentru multe companii mai mici, FlashArray abordează acum toate nevoile de stocare a datelor.

Purity 6.0 oferă îmbunătățiri, capabilități și soluții suplimentare pe care clienții le pot adopta imediat, fără întreruperi ca parte a abonamentului Evergreen la inovație.

Reperele acestui comunicat includ:

·              Backup extins la opțiunile cloud cu CloudSnap pentru Google Cloud Platform: O previzualizare tehnică, această capacitate adaugă ținte de stocare în cloud pe platforma Google Cloud, în care instantaneele eficiente în spațiu ale Pure Storage pot fi replicate pentru stocare și reutilizare în afara locului.

·              Categorizați seturile de date pentru o identificare mai ușoară cu etichete de volum public

·              Asigurați-vă că datele sunt protejate și accesul este controlat folosind autentificarea RSA cu doi factori și multi-factori

·              Planificați eficient extinderea capacității cu Pure1® click-to-quote

·              Protejați încărcările critice de lucru folosind ActiveDR cu următoarele modele validate:

·                   – Sarcini de lucru virtualizate folosind suport ActiveDR pentru VMware Site Recovery Manager

·                   – Aplicații critice pentru afaceri, cum ar fi: Microsoft SQL, Oracle, SAP și MongoDB

·              • Protejați datele nestructurate referitoare la noile servicii de fișiere ale Purity cu soluțiile de backup Veeam și CommVault

 

„Pentru Pure Storage, introducerea suportului pentru sistemul de fișiere native pe FlashArray va fi un plus atât pentru clienții existenți cât și pentru cei noi, deopotrivă”, a declarat Eric Burgener, vicepreședinte de cercetare, IDC. „Acum, clienții pot consolida mai multe servere de fișiere pe această platformă de stocare unificată și pot obține performanța tot flash, ușurința de utilizare și diferențierea experienței clienților în jurul căreia vânzătorul și-a construit reputația cu sarcini de lucru bazate pe blocuri în ultimul deceniu.”

Pentru mai multe informații despre modul în care puteți beneficia de avantajele serviciilor de date furnizate de Purity 6.0 vă rugăm să ne scrieți la storage@asbis.com

>>SURSĂ