Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi accelerate

NVIDIA adaugă Cumulus Networks la rețeaua sa ca urmare a achiziției Mellanox

Volumul de lucru se schimbă, seturile de date se extind, toate acestea necesită o rețea de resurse de calcul și stocare pe care utilizatorii trebuie să le programeze, deoarece centrul de date se dezvoltă rapid în noua unitate de calcul.

Cumulus ofera o suita populara de software de retea de la sisteme de operare la analitice, oferind astfel multiple posibilități de alegere a modului de implementare si automatizare a centrelor de date. Pentru NVIDIA Cumulus este o parte cheie a viziunii sale in domeniul rețelisticii.

Cumulus acceptă peste 2.000 de clienți folosind 130 de platforme hardware care rulează Cumulus Linux, sistemul său de operare pentru comutatoarele de rețea. De asemenea, Mellanox le-a oferit utilizatorilor posibilitatea de a alege software-ul de rețea în cadrul strategiei Open Ethernet, lansată în 2013.

Această combinație de hardware și software permite programului de analiză să identifice problemele pe care software-ul AI le-ar putea aborda automat în rețele și multe altele.

Companiile pot inova acum în întregul stack de la cipuri până la analize în rețea și calcul accelerat cu GPU-uri și DPU, datorită acestei cooperări.

Conform bogului oficia NVIDIA , “Partea de hardware și software de rețea trebuie să meargă mână în mână pentru ca volumele de lucru AI, cloud și HPC să poată rula flexibil în întregul centru de date. Având în vedere cererea pentru acest tip de calcul elastic, întoarcerea în trecut, unde fiecare sistem de rețea avea mediul său de programare nu mai este posibilă”

Sursă>>>

 

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre soluțiile Cumulus și NVIDIA, vă rugăm să ne scrieți la adresa vad@asbis.com