Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul

Supermicro lansează serverul cu 4 socketuri ce aduce performanțe excepționale pentru un set vast de sarcini de lucru din clasa Enterprise

Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul calculului, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a lansat un nou SuperServer de înaltă performanță X12, cu 4 prize, optimizat pentru noul procesor scalabil Intel Xeon, din generația a-3-a (denumit Cooper Lake) și seria Intel Optane Persistent Memory 200 (denumită Barlow Pass), lansate oficial astăzi de Intel. Creșterea utilizării aplicațiilor complexe și a cazurilor ce necesită o analiză și manipulare în timp real a datelor mari a ajutat familia de servere Supermicro cu 4 socketuri să fie una dintre cele mai de success linii de produse din ultimii ani într-un interval extrem de scurt.

„Fiind primul sistem de generație X12 al Supermicro, acest nou server cu 4 socketuri este cea mai robustă platformă din clasa Enterprise cu cele mai puternice procesoare scalabile Intel Xeon, memorie persistentă Intel Optane DC și o nouă implementare Root-of-Trust bazată pe silicon pentru o îmbunătățire a securității ”, a declarat Charles Liang, CEO și președinte al Supermicro. „Acest nou SuperServer oferă o bază puternică și de încredere pentru cele mai sigure și mai încărcate sarcini de lucru critice pentru întreprindeie, în medii cloud sau hibride.”

Acest nou server Supermicro 2U cu 4 socketuri este cea mai nouă generație dintr-o linie lungă de platforme Supermicro cu 4 socketuri, care au alimentat unele dintre cele mai solicitante sarcini de lucru, cum ar fi SAP HANA, Oracle Enterprise Applications & Database, și cazuri emergente de utilizare a AI pentru unele dintre cele mai importante întreprinderi și hiperscalere din lume. Această platformă oferă cele mai recente tehnologii Intel și tehnologie de stocare: până la 112 nuclee Xeon în cele 4 prize ale CPU și până la 18 TB de memorie de sistem, când sunt furnizate într-un mix de DDR și Intel Optane Data Center Persistent Memory. Interconectările procesorului au fost dublate de la 3 benzi UPI la 6 benzi UPI pentru o latență și un debit mare al sistemului. În cele din urmă, această ultimă platformă Intel Xeon Scalable adaugă suport pentru formatul numeric bfloat16 în Intel Deep Learning Boost, care accelerează training și inferență AI, păstrând în același timp o precizie similară formatelor FP32 mai mari.

Alte funcții noi acceptate de acest nou server includ

• Până la 24 de unități NVMe conectate prin benzi directe PCI-E simetric la cele patru CPU pentru acces mai rapid la stocare
• Suportă rețeaua de 100 Gb / s împreună cu factorul de formă avansat al modulului IO compatibil OCP3.0
• Funcții îmbunătățite de securitate, cum ar fi noua implementare Root-of-Trust (RoT), livrare de firmware semnată și criptată pentru securitate sporită

 

„Platformele bazate pe noul procesor Intel Xeon scalabil din generația a-3-a, cum ar fi Supermicro X12 SuperServer, sunt gata să ruleze AI, date analitice și precum și alte aplicații complexe”, a spus Lisa Spelman, vicepreședinte corporativ și director general al Xeon and Memory Group la Intel. "Aceste platforme extind avantajul procesorului Intel Xeon în accelerarea AI integrată, precum și capacitatea și avantajele de performanță ale memoriei persistente Intel Optane."

În plus față de cele mai noi tehnologii Intel, acest nou SuperServer Supermicro quad-socket r acceptă până la zece sloturi de expansiune PCI-E capabile să aibă două carduri double ca lățime sau șase carduri GPU cu o singură lățime. Subsistemele de alimentare și termice au surse de alimentare cu eficiență ridicată de 2000 watt, și patru ventilatoare de mare putere.

 

Pentru mai multe informații despre soluțiile Supermicro, vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail vad@asbis.com