Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate procesoare de larg consum produse vreodată cu o claritate excepțională a graficii

Putere de procesare și capacități grafice de înaltă performanță. Toate într-un singur cip.

BUY ONLINE

Procesoarele AMD Ryzen

 

Jocuri de clasă consolă incredibile.— Nu este necesară nicio placă video.Noul procesor AMD Ryzen™ cu placă video Radeon™ Vega Graphics.

 

Dezlănțuie potențialul calculatorului

Folosește puterea pentru niște jocuri. Am luat procesoarele noastre revoluționare și le-am combinat cu incredibila placă video Radeon Vega, captivantă din punct de vedere vizual. Dacă reunești Ryzen și Radeon pe același cip, dezlănțui adevăratul potențial al calculatorului.

Așteaptă-te la mai multe lucruri de la procesorul tău

Procesoarele AMD Ryzen oferă performanțe excepționale ale calculatorului, cu o inteligență artificială revoluționară, cu capacități deosebite de abordare a sarcinilor multiple și cu o arhitectură deosebit de eficientă, care îți asigură o experiență mai rapidă și mai fluidă.

Socket AMD compatibil AM4

Dacă a fost instalată o actualizare BIOS compatibilă, procesoarele Ryzen™ seria 2000 pentru desktop, produse de AMD, sunt compatibile cu plăcile de bază Socket AM4. Pentru instrucțiuni privind modul de actualizare la cea mai recentă versiune BIOS vă rugăm să contactați producătorul plăcii de bază AMD Socket AM4. Plăcile de bază vândute cu eticheta prezentată mai jos sunt compatibile fără actualizare.