ASBIS tocmai a devenit distribuitorul oficial al soluțiilor de stocare AccelStor pe următoarele piețe noi: Federația Rusă

AccelStor, ASBIS anunță distribuirea soluțiilor de stocare de tipul All-Flash în Rusia, Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Regiunea Africii de Nord

29 ianuarie, 2018 – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), fondată în anul 1990, un expert în distribuția de  produse și soluții cu valoare adăugată din gama tehnologiei informației și comunicațiilor pe piețele emergente din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), adaugă arhitecturile AccelStor NeoSaphire All-Flash cu tehnologii unice de stocare în portofoliul său din peste 30 de țări ale EMEA. În cele mai multe dintre aceste țări, ASBIS furnizează atât echipe calificate de vânzări în produse și soluții cu valoare adăugată, cât și specialiști tehnici, pentru a-i ajuta pe integratorii de sistem, corporate VARs şi furnizorii de soluții de internet să găsească soluția optimă pentru toate nevoile clienților.  

 

Vice-Președintele AccelStor, David Kao, a declarat „Conform cerințelor erei digitale, companiile trebuie să acorde prioritate maximă îmbunătățirii vitezei și eficienței, definind o strategie de creștere bazată pe noile servicii IT&C. AccelStor își propune să ofere companiilor o soluție de stocare inovatoare. Având alături sprijinul și experiența în industrie a ASBIS, putem oferi soluția informatică perfectă pentru viitor, care să poată răspunde cerințelor crescânde ale clienților noștri, și, de asemenea, să stimuleze rezultatele companiei în Europa Centrală și de Est, precum și în Orientul Mijlociu și Regiunea Africii de Nord”.

AccelStor și ASBIS se vor focusa pe infrastructura centrelor de date şi cloud pentru segmentul telecomunicațiilor și autorității guvernamentale. Transformarea digitală este o mișcare îndrăzneață spre aplicațiile computerizate de înaltă performanță și reprezintă un pas semnificativ către un model de business mai rezistent pentru orice organizație. Acest lucru va îmbunătăți în mod semnificativ experiența utilizatorului și va oferi o mare varietate de servicii diferențiate. ASBIS are o vastă experiență în a oferi soluții informatice la nivel de întreprindere, iar matricele All-Flash NeoSapphire ale AccelStor sunt proiectate pentru a face față cu ușurință unor volume intense de aplicații și pentru a satisface nevoile de stocare ale acestor segmente.

„Suntem încântați să începem colaborarea cu AccelStor pe o bază reciproc avantajoasă," a declarat Yuri Ulasovich, COO în cadrul ASBIS Enterprises PLC. "Soluțiile de stocare AccelStor All-Flash extind portofoliul de produse ASBIS și asigură dezvoltarea ulterioară a distribuției de produse cu valoare adăugată cu propuneri de afaceri mai bune pentru partenerii noștri. Gama de produse NeoSapphire All-Flash utilizează o abordare bine-definită de software prin proiectarea matricelor all-flash, astfel încât acestea să poată asigura o stocare all-flash eficientă din punct de vedere al costurilor, cu performanțe ridicate și adaptabile oricărui scenariu. Considerăm că AccelStor va oferi o soluție excelentă pentru virtualizare, aplicații de înaltă performanță, soluții cloud pentru companii, centre de date și va atrage piețe-cheie.”

 

Despre ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) cu sediul central în Cipru, deține birouri în 24 de țări și este o companie specializată în distribuția de produse și soluțiilor IT&C cu valoare adăugată fabricate de producători de talie mondială, precum Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infinidat, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD și alții. Compania are propriile sucursale în toată regiunea EMEA, peste 1.300 de angajați şi 30.000 de clienți activi în mai mult de 60 de țări din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați website-ul companiei, pe adresa www.asbis.com.     

  Despre AccelStor

AccelStor accelerează trecerea de la rețeaua convențională de discuri la cea modernă de stocare all-flash. Seriile NeoSapphire de tip all-flash oferite de AcceleStor, echipate cu tehnologia software patentată de FlexiRemap®, oferă operațiuni de intrare/ieșire pe secundă (IOPS) la nivel ridicat, special concepute pentru  aplicații de afaceri mai critice. Cu un management simplificat al stocării, suport pentru mai multe protocoale și drive-uri de tip SSD cu acces frontal, seria NeoSapphire promite să rezolve orice dificultate de performanță pentru aplicații I/O intensive, cum ar fi virtualizarea, operațiuni de computing de înaltă performanță, baze de date și procesări mass-media.

Pentru mai multe informații despre AccelStor și NeoSapphire, vă rugăm accesați website-ul www.accelstor.com. .