SAPPHIRE OFERA BUNDLE GRAW2 IMPREUNA CU X1950 GT

Da – o noua editie speciala ofera o experienta deosebita prin combinarea ultimei versiuni a jocului Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (GRAW2) de la Ubisoft impreuna cu  SAPPHIRE X1950 GT.

Cu posibilitatea de alegere fie 256MB sau 512MB memorie integrata, SAPPHIRE X1950 GT combina o grafica de inalta definitie impreuna cu performante ridicate in jocuri, cea mai buna calitate a imaginii si output digital High Definition la parametri perfecti, toate acestea la un pret foarte accesibil. Ca si ceilalti membri ai familiei X1950, SAPPHIRE X1950 GT ofera un set de facilitati cum ar fi HDR cu adaptive anti-aliasing si o paleta de culori de peste 1 miliard unitati, dand contur celor mai reale experiente in jocuri.

 

SAPPHIRE X1950 GT ofera suport de asemenea pentru configuratii “plug-and-play” CrossFire™ lansate odata cu X1950 PRO.  Prin adaugarea unei a doua placi grafice SAPPHIRE X1950 GT computerului, utilizatorul beneficiaza de un salt considerabil de performante in materie de jocuri. Cablurile interne de interconectare CrossFire™ ofera suport pentru transfer de date in marime 24 bit pentru o performanta maxima. Driverul software recunoaste automat configuratia duala utilizata pentru procesoarele grafice si redirectioneaza semnalul video catre un singur monitor, facand instalarea incredibil de simpla.

 

SAPPHIRE’s X1950 GT ofera suport nativ HDCP si integreaza atat de asteptata tehnologie ATI Avivo™ capabila sa creeze imagini vibrante cu o fidelitate ridicata si sa redea continut video in ultimele standarde High Definition (HD). Doua iesiri DVI sunt disponibile utilizatorului, precum si TV out. In pachet sunt incluse adaptor DVI-la-VGA si cablurile necesare conectarii catre televizor.

 

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 va aseaza direct in bocancii de lupta ale soldatilor din armata americana comandata de Capitanul Scott Mitchell din factiunea a 5-a Special Forces Group trimisa intr-o lupta incrancenata de la granita cu Mexic. Un razboi civil a izbucnit in mexic intre mai multe gupuri combatante.

 

Beneficiati de o experienta deosebita si lupte de infanterie cu mult mai intense decat in primul episod GRAW. Noul joc include cateva scene de lupta inedite, printre care un scenariu Black Hawk Down, pana la situatii disperate “defend-and-hold” care arata superb pe o placa grafica SAPPHIRE X1950 GT. Puteti merge nedetectat in lupta utilizand arme cu amortizor  si facand panda inamicilor sau – daca va place actiunea – intrati in lupta cu mitraliere si tancuri. Bataliile la care veti lua parte in GRAW2 sunt deosebite, cu vehicule care explodeaza langa voi, elicoptere care roiesc pe cer.

 

 

Actiunea se desfasoara pe ambele fronturi ale granitei, jocul incluzand setari din cele doua scenarii. Partea mexicana a granitei se confrunta cu situatii mult mai dificile decat in prima parte. Grafica  din GRAW2 sunt de asemenea mult mai impresionante decat in primul episod, multumita efectelor de lumina. Scala de dimensiuni fabuloase a fost pastrata: veti survola din nou orase mari cu sute de cladiri in timp ce zburati cu un elicopter Black Hawk.  Toate efectele sunt redate la parametri optimi gratie facilitatilor de care dispuneti prin intermediul unei placi video SAPPHIRE X1950 GT!

 

Cautati Editia Speciala SAPPHIRE X1950 GT cu GRAW2!

 

Placile grafice SAPPHIRE X1950 GT sunt certificate Microsoft Windows Vista™ Premium  si detin suport ATI Catalyst®, asigurand cumparatorilor acces sigur si usor catre resurse cum ar fi update-uri de software dedicate performantelor, stabilitatii si a altor facilitati aditionale.

 

Companie

 

Sapphire Tehology este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata acoperind un market share important in vanzarile de placi grafice destinate platformelor PC. De asemenea placile de baza produse sub marca Sapphire benecifiaza de noile chipset-uri ATI si se incadreaza ca segment de adresabilitate unui public foarte pretentios din punct de vedere al performantelor.