SAPPHIRE – Pregatiti sa lanseze placa de baza X79

CUMPARATI ONLINE

SAPPHIRE HD 7950
 


SAPPHIRE Technology, producator de top si furnizor global de grafica, placi de baza si solutii multimedia a anuntat o noua placa de baza conceputa pentru a sustine cea noua familie CPU de la Intel, numita SAPPHIRE Pure Black X79N.

SAPPHIRE Pure Black X79N este o placa veritabila ATX ce sustine familia de procesoare de noua generatie Intel care utilizeaza soclu LGA2011. Dispune de 4 sloturi DDR3 DIMM ce suporta pana la 32GB de memorie quad channel, inclusiv cele mai noi tipuri de mare viteza.

Placa se adreseaza in mod special entuziastilor, cu multe functii high end precum SAPPHIRE UEFI BIOS, comutator Dual BIOS, status monitor, suporturi test voltaj si monitorizare termica. Circuitul multi-channel Digital power management utilizeaza componente server grade PWM capabile sa livreze pana la 270W la cerere. Uneltele de monitorizare si software-ul SAPPHIRE proprietar Mainboard TriXX permit utilizatorilor sa revizuiasca si sa ajusteze o gama de parametri de sistem timp in care se optimizeaza performanta CPU.

Pe langa functiile core chipset, SAPPHIRE a adaugat optiunile de conectivitate si extindere extensiva. Placa dispune de un total de sase sloturi PCI-Express Gen 2.5 si Gen 3.0 si toate dispun de latime de banda x16 sau x8 si sustin tehnologia CrossFireX. Pentru overclockerii extremi, placa dispune de jumperi PCI-E ce permit dezactivarea catorva canale.  

Optiunile extinse de stocare sunt furnizate de un total de patru porturi SATA III 6Gb/s si patru SATA II 3 Gb/s precum si doua porturi e-SATA pe panoul din spate. Suportul I/O include un total de 6 porturi USB 3.0 (4 pe panoul din spate) si 10 porturi USB 2.0 (6 pe panoul din spate). Conectivitatea este furnizata de doua porturi RJ-45 Gigabit LAN si Bluetooth cu EDR (rata de date imbunatatita) iar placa dispune de audio HD 8-channel cu SP-DIF optic precum si conectori situati frontal si pe partea din spate. 

Calitatea de fabricatie a seriei SAPPHIRE Pure Black este una foarte inalta. Dispune de multilayer negru PCB si utilizeaza conectori de inalta calitate placati cu aur pentru USB 3.0 si LAN. Incorporeaza multe functii high end asociate cu brandul SAPPHIRE, precum utilizarea condensatorilor solizi de rezistenta mare de-a lungul  intregului sistem. Circuitul de reglare voltaj incorporeaza renumitele choke-uri SAPPHIRE Diamond Black ce utilizeaza coolere care au fost prezente  pe placile grafice de high end SAPPHIRE.  

SAPPHIRE Pure Black X79N va fi disponibila global prin canalul stabilit SAPPHIRE si prin partenerii retail.

Vizitati www.sapphiretech.com pentru mai multe detalii.

Toate marcile recunoscute.