Cel mai mic PC SAPPHIRE primeşte APU!

Martie 2012 – Bazându-se pe succesul primului Mini PC, renumit ca şi cel mai mic PC din lume, SAPPHIRE Technology- producător de top si furnizor de placi vid

CUMPARA

SAPPHIRE HD 7700 series
 

eo pentru PC, plăci de bază şi soluţii multimedia a introdus un nou model- SAPPHIRE EDGE-HD3  bazat pe tehnologia APU de la AMD.

SAPPHIRE EDGE-HD3 dispune de aceeaşi formă subţire şi elegantă ca şi modelele precedente dar oferă capacitate grafică mărită şi performanţa mai buna, ca rezultat al incorporării tehnologiei E450 APU. Cu un volum mai mic de jumătate de litru, este mai subţire şi mai compact decat majoritatea punctelor de acces – de fapt de mărimea unei carţi broşate! Design-ul elegant si suportul simplu ȋl fac ideal pentru acasă aşezat lângă TV sau un monitor business ocupând foarte puţin spaţiu.

In ciuda mărimii sale, SAPPHIRE EDGE-HD3 este un PC complet pentru acasă, educaţie sau business. In casă, dimensiunea sa compactă este o alternativă bine-venită la PC-ul tradiţional fie pentru navigarea pe internet, temele pentru copii sau sarcinile home office, cu multe aplicaţii sporite de tehnologia sa de ultima oră. Capabilitatea video permite redarea constantă cu HDMI la TV sau monitor iar design-ul elegant se potriveşte atât ȋn living-ul de acasă cât şi pentru studiere.

Pentru business, tehnologia de procesare stream din SAPPHIRE EDGE-HD3 sporeşte sarcinile Office şi multe alte aplicaţii business, ocupând in acelaşi timp foarte puţin din spaţiul de birou al unui PC normal– cu consum mai redus de putere. Pentru educaţie, este mai mult decat capabil să efectueze aplicaţiile multiple necesare, iar dimensiunile sale mici permit manevrarea uşoară către locaţia dorită. In ambele cazuri reteaua prin cablu sau wireless incorporata este configurata cu uşurinţă iar includerea unui slot Kensington asigură protecţia ȋmpotriva indepărtării neautorizate.

Gamer-ul obişnuit va fi ȋncântat de SAPPHIRE EDGE-HD3, care face faţă jocurilor de mainstream, aplicaţiilor serioase şi internet. Se poate transporta uşor pentru a ȋmpărtăşi experienţele cu prietenii şi poate fi conectat rapid la un TV sau un monitor.

Fişa tehnică SAPPHIRE EDGE-HD3 include un AMD E450 APU, 4GB de memorie DDR3, un hard disc de 320GB şi conectivitate wireless ȋncorporată precum şi port LAN de mare viteză, două porturi USB 3.0 şi două porturi USB 2.0. Oferă ieşire grafică de ȋnaltă rezoluţie cu interfaţă HDMI full HD (1920×1080) (cu cablu HDMI şi adaptor HDMI-DVI inclus) precum şi o ieşire VGA şi dispune de audio built-in şi socket-uri line-out.

Familia SAPPHIRE Mini PC are un scor bun ȋn eficienţa de putere. Cu consum mai mic de 30W chiar şi ȋn condiţii de sarcină, membrii familiei SAPPHIRE Mini PC folosesc ȋn jur de 10 ori mai puţina energie decât desktop PC – şi mai puţin decât majoritatea notebook-urilor – fiind unul dintre cele mai ecologice soluţii PC disponibile. Numai economia de spaţiu şi energie pot justifica trecerea la Mini PC pentru multe business-uri.

Mini PC-ul SAPPHIRE EDGE-HD3 este ideal pentru integrarea intr-un birou sau mediu educaţional. Utilizatorul sau integratorul de sistem are opţiunile de tastatură sau mouse, care pot fi conectate fie prin USB fie wireless.

Noul SAPPHIRE EDGE-HD3 este compatibil cu Microsoft Windows 7, Vista sau Windows XP.

Toate driverele corespunzătoare sunt incluse pe CD.

Pentru mai multe detalii vizitaţi www.sapphiretech.com

Toate mărcile recunoscute