SAPPHIRE HD 5770 FleX simplifică ATI Eyefinity!

SAPPHIRE Technology introduce SAPPHIRE HD 5770 FleX, cea mai nouă placă grafică din seria de succes SAPPHIRE HD 5000. Aceasta este prima soluție grafică ce suportă

        CUMPARATI

 trei monitoare prin ATI Eyefinity, direct din cutie fără a mai fi nevoie de monitoare compatibile DisplayPort sau de adaptoare active. SAPPHIRE HD 5770 FleX poate susține de asemenea 4 monitoare în modul ATI Eyefinity cu o singură placă.

SAPPHIRE HD 5770 FleX prezintă un design original SAPPHIRE ce are la bază arhitectura grafică de success de la divizia ATI din cadrul AMD, construită prin procesul de 40nm. Suportă caracteristicile grafice avansate ale Microsoft DirectX 11, asigurând claritate, viteză și efecte vizuale.

SAPPHIRE HD 5770 FleX este prima placă video de pe piață care suportă trei monitoare DVI în modul ATI Eyefinity și asigură o suprafață de lucru cu adevărat SLS (Single Large Surface) eliminând nevoia adaptorilor activi costisitori. Majoritatea plăcilor din seria HD 5000 cu suport ATI Eyefinity au nevoie de un al treilea monitor compatibil DisplayPort sau un adaptor activ DisplayPort la DVI sau VGA pentru a putea beneficia de al treilea afișaj.

La SAPPHIRE HD 5770 FleX, primele două monitoare sunt conectate la ieșirile DVI ca de obicei. Un al treilea monitor DVI poate fi conectat la ieșirea HDMI cu ajutorul unui adaptor pasiv asigurat în pachet sau la ieșirea DisplayPort cu ajutorul unui adaptor pasiv simplu. Acest aspect permite utilizatorilor ce dețin monitoare DVI să folosească trei astfel de afișaje fără costuri adiționale.

Această placă suportă patru monitoare în modul ATI Eyefinity – dar al patrulea va trebui conectat prin DisplayPort.

Cu 800 de proceasoare Flux și 1GB din cea mai nouă memorie GDDR5, împreună cu viteze de clock de 850MHz la nucleu și 1200MHz (4.8GHz efectivi) pentru memorie, SAPPHIRE HD 5770 FleX asigură o excelentă performanță. Sistemul de răcire cu dublu heatpipe și ventilator ieșit în profil cu rulment sigilat, rezistent la praf, păstrează placa rece și totuși silențioasă la încărcare maximă.

SAPPHIRE HD 5770 FleX susține cu ușurință jocurile și aplicațiile DirectX10.1, DirectX 10 și DirectX 9.0, afișând un nivel uimitor al detaliilor, transparenței și efectelor luminoase în noile apariții software ce folosesc DirectX 11. Toate acestea vin cu un cost redus de energie iar Administrarea Dinamică a Puterii asigură operarea cu energie foarte puțină în repaus sau 2D.

Toți membrii seriei SAPPHIRE HD 5000 au încorporat un UVD (Unified Video decoder) reducând considerabil încărcarea procesorului și asigurând decodare lină pentru conținut Blu-ray™ și HD DVD prin codecurile VC-1 și H.264, precum și pentru fișierele Mpeg. În seria SAPPHIRE HD 5000 UVD-ul a fost îmbunătățit pentru a decoda simultan două fluxuri video HD 1080p și pentru a afișa calitate video HD având modul Windows Aero activat. HDMI a fost actualizat la versiunea 1.3a cu Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio.

Această serie de plăci grafice asigură suport pentru toate caracteristicile cheie DirectX, 11 inclusiv instrucțiuni DirectCompute 11, Teselare hardware și comunicație multi-thread cu procesorul sistemului. Toate acestea se combină pentru a permite noi capacități de interacțiune între obiecte transparente, noi efecte luminoase și post procesare accelerată precum și calcule fizice și transcodare video accelerată.

SAPPHIRE HD 5000 este susținută de driverele grafice Catalyst DirectX 11 de la AMD certificate WHQL care asigură suport pentru toate elementele cheie ale DirectX 11 necesare pentru experiențele din jocuri și accelerarea următoarei generații de aplicații de înaltă performanță.

Toate mărcile sunt înregistrate.

Pentru mai multe detalii vizitați www.sapphiretech.com