SAPPHIRE lansează linia de produse Digital Picture Frame

SAPPHIRE Technology, liderul în producţia de carduri grafice pentru PC lansează o nouă linie de rame foto digitale ca parte adiacentă a portofoliului de produse prin extinderea către domeniul lifestyle.


Gama de produse SAPPHIRE DPF se bazează pe ultima tehnologie în materie de ecrane TFT LCD cu o luminozitate de 250cd/㎡, oferind imagini mult mai clare în comparaţie cu tehnologiile analogice  precedente. Sunt disponibile trei formate –  8 inch cu aspect ratio 16:9 şi rezolutie de 800 x 480 pixels, 8 inch cu aspect ratio 4:3 ratio şi rezoluţie de 800 x 600 pixels şi un model de 10.2 inch cu aspect ratio 16:9 şi rezoluţie 800 x 480 pixels.


Proiectate să se potrivească perfect în orice locuinţă sau birou, design-ul simplu precum şi ramele interschimbabile pentru ambele modele de 8 inch, oferă utilizatorilor posibilitatea de a asorta produsul cu până la cinci rame diferite. Modelul de 10 inch este disponibil doar cu ramă de culoare neagră. Ramele pot fi utilizate şi cu un suport (inclus în pachet) sau montate pe perete orientate fie landscape sau portret.


Formatele de poze suportate includ standarde JPEG precum şi fişiere video în format MPEG, DAT şi AVI. Produsele beneficiază de amplificator integrat şi boxe stereo pentru a reproduce într-un mod cât mai fidel sunetele fişierelor video. Imaginile pot fi rulate fie prin intermediul unui cablu USB (inclus în pachet) sau cu ajutorul cititorului de carduri care acceptă toate standardele existente – Compact Flash, SD, XD, Memory Stick şi MMC cu capacităţi începând de la 32MB şi până la 2GB. Cu ajutorul telecomenzii utilizatorul poate selecta fişiere şi moduri de afişare diferite, sau poate accesa funcţia de slide show automată.


Pachetul complet lansat pe piaţă include adaptor de curent, telecomandă, manual de instrucţiuni în mai multe limbi şi documentaţia de garanţie.


Pentru mai multe detalii legate de produsele SAPPHIRE vă rugăm vizitaţi: www.sapphiretech.com