Seagate lanseaza in reteaua de distributie cele mai rapide si mai eficiente hard-disk-uri industriale Cheetah

BUY ONLINE

Seagate lanseaza in reteaua de distributie cele mai rapide si mai eficiente hard-disk-uri industriale Cheetah , cu cea mai mare capacitate din lume.  Distribuitorii de top si producatorii de sisteme sunt gata pentru hard-disk-ul vital de 3,5 inch, proiectat pentru durabilitatea afacerilor pe termen lung si pentru costuri totale reduse.

Seagate (NASDAQ: STX) a anuntat astazi inceperea livrarilor catre reteaua de distributie mondiala a hard-disk-urilor industriale Cheetah® Seagate Releases World’s Fastest, Highest Capacity and Most Efficient Cheetah Enterprise Drives Into the Channel15K.7, cu tehnologie de varf. Fiind hard-disk-ul vital de 3,5 inch cu cele mai ridicate performante si cea mai mare capacitate, cu fiabilitatea cea mai ridicata din clasa respectiva pentru medii de categoria I, hard-disk-ul Cheetah 15K.7 este ideal pentru o mare varietate de aplicatii pentru servere si stocare. Prin hard-disk-ul Cheetah 15K.7, avansul tehnologic al Seagate depaseste clar concurenta, oferind primul hard-disk cu 15.000 rpm din domeniu, ajungand la o capacitate de 600 GB si asigurand tototdata o fiabilitate record de 1,6 milioane de ore durata medie de functionare fara defectiuni.

Hard-disk-ul Cheetah 15K.7 este disponbibul cu cele mai noi interfete 6Gb/s SAS sau 4Gb/s FC si include tehnologia Seagate PowerTrim™ pentru reducerea dinamica a consumului de energie Combinate, aceste caracteristici permit producatorilor de sisteme sa ofere servere si sisteme de stocare cu costuri reduse si cu mai multe hard-disk-uri, ceea ce face hard-disk-urile Cheetah 15K.7 ideale pentru utilizarea in medii de afaceri de la dimensiuni mici si mijlocii pana la cele mai mari.
 

"Clientii Bell Micro continua sa solicite capacitati si performante suplimentare pentru serverele si sistemele lor de stocare, dar multi se concentreaza si asupra modalitatilor de reducere a costurilor totale ale sistemelor sau a integrarii usoare de solutii noi cu ajutorul platformelor existente", a declarat Joe Cousins, vicepresedinte pentru marketing al Bell Microproducts.

"Ne face placere sa oferim acum familia de hard-disk-uri Seagate® Cheetah® 15K.7 care raspunde acestor necesitati critice. Pentru utilizatorii care cauta cele mai avansate tehnologii pentru crearea unor sisteme noi de varf sau pentru cei care doresc prelungirea duratei de viata a sistemelor existente, Cheetah® 15K.7 ofera costuri totale reduse si perspectiva integrarii cu usurinta pentru firme de orice dimensiuni."
 

Hard-disk-urile Cheetah reprezinta standardul pentru sistemele industriale actuale. Hard-disk-urile Cheetah sunt concepute in primul rand pentru a permite cresterea si redimensionarea semnificativa a afacerilor pe masura ce cresc necesitatile de informatie ale acestora, asigurand in acelasi timp fiabilitatea necesara pentru evitarea intreruperilor sau a opririlor temporare costisitoare.
 

Pentru informatii suplimentare despre hard-disk-urile Cheetah 15K.7 vizitati pagina de produse Cheetah a Seagate.

Despre Seagate

Seagate este liderul mondial in domeniul hard-disk-urilor si al solutiilor de stocare. Mai multe detalii la http://www.seagate.com