Seagate lanseaza GoFlex Home: dispozitiv de stocare centralizat usor de utilizat, pentru intreaga familie

CUMPARATI

 

 

 

Copiere de rezerva, partajare si transfer in flux fara fir pentru muzica, fotografii, filme si multe altele, de la mai multe computere de acasa

 Seagate (NASDAQ: STX) a prezentat cel mai nou membru al familiei de unitati de disc GoFlex™ sistemul de stocare in retea GoFlex™ Home. La conectarea la ruter a acestui echipament usor de utilizat, intreaga locuinta poate stoca, accesa cu usurinta si efectua copierea de rezerva continua, in mod centralizat, a fisierelor, atat in sisteme de operare Windows®, cat si Mac OS® X din reteaua de la domiciliu.

Noul sistem de stocare centralizat simplifica procesul de copiere de rezerva, deoarece este compatibil cu Apple® Time Machine® si include o versiune a aplicatiei de copiere de rezerva atat pentru sisteme de operare Windows, cat si Mac OS X. De asemenea, cu ajutorul sistemului de stocare GoFlex Home, familia poate transfera in timp real, fara fir, fotografii, muzica si filme catre majoritatea echipamentelor DLNA, cum ar fi consolele de jocuri sau un player media de inalta rezolutie GoFlex™ HD, din orice incapere a locuintei. Cu numai doua conexiuni prin cablu si un instrument de instalare pas cu pas, simplu si ilustrat, sistemul GoFlex Home rezolva pe loc problema stocarii pentru intreaga familie.

Alte stiri despre produsele Seagate: