Prestigio include o aplicaţie software pentru a asigura securitatea şi protecţia de rezervă a datelor de pe hard discurile externe

Limassol (Cipru), septembrie 2008 — Prestigio Plaza Ltd., un comerciant internaţional dinamic de produse digitale de ultimă generaţie pentru casă şi birou a introdus pe piaţă o actualizare pe CD a software-ului pentru produsul Data Safe I. Produsul actualizat este disponibil în magazinele partenere Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

 

Prestigio introduce în pachetul fiecărui produs aplicaţia software cu funcţii de securitate şi o funcţie specială de protecţie de rezervă a datelor şi sincronizare pe un CD. Instalarea software-ului foarte accesibilă pentru utilizator va dura doar câteva minute, dar va oferi utilizatorului posibilitatea de a realiza, pe hard discul extern, o copie de rezervă şi o codificare a fişierelor şi directoarelor aflate pe notebook. 

Toate produsele actualizate vor fi marcate vizibil printr-o etichetă pe partea din faţă a cutiei, astfel încât clienţii să fie informaţi cu privire la opţiunea suplimentară conţinută  în pachetul respectiv. Acest software permite posesorului de Data Safe I să marcheze anumite directoare din calculatorul sau notebook-ul personal şi să realizeze o copie a acestora, codificată sau nu, pe hard discul extern. La fiecare conectare a hard discului extern la calculatorul/ notebook-ul său, informaţiile din directoarele marcate vor fi actualizate automat în zona sa de securitate de pe dispozitivul extern. Rapidă şi convenabilă, această mică opţiune suplimentară va scuti de multe probleme utilizatorii care uită să-şi realizeze copii de rezervă ale directoarelor importante sau pur şi simplu nu doresc să piardă timpul cu transferul manual al datelor de pe un calculator pe un dispozitiv extern.

În curând, Prestigio va include aceeaşi aplicaţie software în pachetul pentru Leather Data Flash. Din moment ce compania a lansat deja dispozitive cu o capacitate de până la 8 GB, această opţiune suplimentară va fi alegerea perfectă pentru persoanele care nu doresc să se deplaseze cu dispozitive voluminoase, dar doresc totuşi să păstreze asupra lor şi să stocheze documente importante sau confidenţiale. De obicei, utilizatorii conectează şi deconectează mediile de stocare USB mai des decât hard discurile externe în cadrul activităţilor de zi cu zi, astfel încât îmbunătăţirea adusă acestui produs va constitui o facilitate pentru ei.

În momentul de faţă, hard discurile Prestigio şi Prestigio Leather Data Flash sunt produsele care au înregistrat cel mai mare succes pentru Prestigio. Persoanele recunosc cu uşurinţă conceptul „Arta Hi-Tech” în cadrul acestor dispozitive, deoarece acestea sunt proiectate să se adapteze la stilul de viaţă al fiecăruia. Ambele dispozitive, îmbrăcate în piele şi prezentate în cutii încântătoare de cadouri, reprezintă combinaţia perfectă dintre accesoriile de modă pline de stil şi tehnologia de ultimă generaţie.

 

               Cumpara echipamente Prestigio online cu ajutorul ASBIS B2B  

 

Despre Prestigio

Prestigio Plaza Ltd. este o companie IT foarte dinamică ce a lansat pe piaţă soluţii digitale pentru consumatori pentru casă şi birou. Deşi a început ca o mică filială de Cercetare şi Dezvoltare a ASBIS Group, în ultimii ani Prestigio a devenit un furnizor unic de soluţii şi produse hi-tech pe piaţa de consum. Produsele digitale pentru casă şi birou sunt două dintre principalele puncte de interes ale companiei. Investirea în combinaţia "Arta Hi-Tech" (soluţii în cadrul cărora produsele hi-tech devin obiect artistic), compania şi-a creat o poziţie unică pe piaţă. Momentan, Prestigio are sediul în Cipru şi operează activ în regiunea EMEA prin reprezentanţele sale şi prin partenerii de afaceri localizaţi în centre de afaceri cheie din regiune şi oferă clienţilor săi un portofoliu excelent ce include produse IT inovatoare şi servicii cu valoare adăugată.