SAPPHIRE HD 4670 ÎMBUNĂTĂŢEŞTE GRAFICA MAINSTREAM

Urmând lansarea mult apreciatei serii HD 4800 series, SAPPHIRE Technology, principalul producător şi distribuitor global al soluţiilor grafice AMD/ATI lansează HD 4670 – primul model din noua serie destinată segmentului mainstream.

Noua SAPPHIRE HD 4670 a fost proiectată de către specialiştii SAPPHIRE pentru a aduce o serie de noi beneficii utilizatorului final. Cu 320 de unităţi de procesare stream şi 512MB memorie GDDR3,  SAPPHIRE HD 4670 aduce gamerilor cu un buget redus noi nivele de performanţă asociate până în prezent cu modelele high end. Vitezele de funcţionare sunt de 750MHz pentru nucleu şi 1000MHz (2GHz efectiv) pentru memorie. Sunt oferite două ieşiri DVI, una TV Out şi una HDMI cu ajutorul unui adaptor. Această versiune este disponibilă încă din acest moment urmând ca noi membri ai seriei HD 4600, cu diferite configuraţii de memorie şi de frecvenţe de lucru, precum şi support pentru Display Port, să fie disponibili în săptămânile următoare.
 

SAPPHIRE HD 4670 foloseşte interfaţa PCI-Express Gen2 şi dispune de doi conectori pentru  CrossFireX. Cei doi conectori fac posibilă funcţionarea a două sau mai multe plăci grafice simultan, pe o placă de bază compatibilă CrossFireX. Noua serie foloseşte puternica arhitectură grafică ATI, divizie AMD, incorporând unităţi de procesare stream cu funcţionalităţi multiple, o arhitectură de management al memoriei îmbunătăţită şi un decodor video hardware îmbunătăţit.
 

Plăcile grafice SAPPHIRE din noua serie HD 4600 integrează ultima tehnologie ATI Avivo™ HD pentru un mod de afişare video mult îmbunătăţit şi o nouă generaţie UVD (Unified Video decoder) care ajută la reducerea considerabilă a utilizării microprocesorului şi oferă o decodare cursivă a conţinutului Blu-ray™ şi HD DVD atât pentru codecurile VC-1 şi H.264, cât şi pentru fişierele Mpeg.
 

Plăcile grafice din seria SAPPHIRE HD 4000 sunt certificate Microsoft Windows Vista™ Premium şi sunt suportate de către suita software ATI Catalyst®, oferind utilizatorilor acces continuu la actualizări software pentru performanţă, stabilitate şi funcţii adiţionale. Asemenea generaţiei precedente, aceste plăci grafice oferă support DirectX10.1 pentru o performanţă de randare sporită şi efecte de lumină îmbunătăţite.

 

                Cumpara placi video Sapphire online cu ajutorul ASBIS B2B  
 

Despre Sapphire

Sapphire Tehology este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata acoperind un market share important in vanzarile de placi grafice destinate platformelor PC. De asemenea placile de baza produse sub marca Sapphire benecifiaza de noile chipset-uri ATI si se incadreaza ca segment de adresabilitate unui public foarte pretentios din punct de vedere al performantelor.