Western Digital intră pe piața principalilor jucători de sisteme de stocare

WD a renunțat la numele mărcii Tegile ca parte a portofoliului de Data Center Systems & Solutions începând cu octombrie 2018.

Western Digital creează medii în care datele să prospere. Compania creează inovația necesară pentru a ajuta clienții să capteze, să păstreze, să acceseze și să transforme o diversitate tot mai mare de date. Datele există pretutindeni, de la centre avansate de date, la senzori mobili și dispozitive personale, iar soluțiile noastre de top din industrie oferă multiple posibilități de lucru cu datele. Soluțiile centrate pe date Western Digital® sunt comercializate sub mărcile G-Technology ™, HGST, SanDisk®, Tegile ™, Upthere ™ și WD®.

Western Digital Data Center Systems este o gamă largă de sisteme Object Storage Systems, NVMe All-Flash, servere și platforme de stocare pentru Servere. Acestea furnizează fundația pentru medii de stocare definite software, Hyperscale și Enterprise.

Noile soluții includ sistemul de stocare ActiveScale ™ 5.3, extensii ale familiei din seria N IntelliFlash ™ de structura de flash și noua platformă de server Ultrastar® Serv60+8 hybrid storage server platform. Acest portofoliu larg asigură elementele vitale pentru a implementa rapid centre de date și soluții pentru o mai bună performanță, eficiență și TCO, deschizând în același timp oportunități de captare, păstrare, accesare și transformare a datelor în moduri care nu au fost posibile în trecut.

Să aruncăm o privire asupra gamelor de produse din sistemele Western Digital Data Systems.

Linia de produse îmbunătățită IntelliFlash include sistemele solid-state și hybrid T Series, seria de mare densitate All-Flash HD și seria N care folosește protocolul intern de înaltă performanță NVMe. Matricile IntelliFlash sunt ușor de implementat, competitive ca preț și dotări, neexistând nicio suprapunere competitivă în ceea ce privește linia de produse din această familie.

Sistemele de stocare all-flash IntelliFlash ™ N oferă acces la date cu o latență la nivel de microsecunde, deduplicare și compresie inline, cu suport extins pentru protocoale de stocare precum iSCSI, Fibre Channel, NFS, CIFS, SMB 3.0. Sistemele nu au puncte slabe, toate componentele sunt complet redundante, controlerele oferă un mod activ / activ, asigurând astfel continuitatea accesului la date.

Sisteme de stocare furnizate în configurații hibride NVMe și NVMe / SSD. Modelul de licențiere este all-inclusive, toate funcționalitățile actuale și viitoare fiind oferite gratuit.

Tehnologiile eficiente de compresie și deduplicare din interiorul sistemului de stocare oferă o capacitate de stocare eficientă de 500TB în numai 1U din spațiul rack-ului.

Sisteme de stocare a obiectelor ActiveScale 5.3 oferă două modele de stocare: P100 și X100.

ActiveScale P100 se bazează pe o arhitectură modulară a nodului de stocare care începe cu 720 sau 864 terabytes (TB) de stocare brută și se măsoară în trepte de 720 sau 864TB până la peste 2PB. În plus, sistemul poate să fie redimensionat scale-out sau geo-spread la peste 23PB acum la un nivel 3 geo scale out. Fiecare sistem oferă o viteză de transfer de până la 8GB / sec pentru o productivitate ridicată. Dezvoltați sistemul fără rebalancing și evitați upgrade-urile forklift cu plasarea dinamică a datelor. Personalul IT poate adăuga cu ușurință capacitate și performanță pentru a ține pasul cu rate ridicate de creștere a datelor și pentru a gestiona cu ușurință sistemul.

Sistemul ActiveScale ™ X100 este o soluție integrată de stocare a obiectelor, care vă permite să efectuați operatiuni de scale-up de la 1PB la 7PB (brut) și să extindeți sistemul de stocare la peste 63PB (brut), astfel încât să puteți ține pasul cu creșterea datelor și să îndepliniți obiectivele de afaceri. Pentru date la scară largă care necesită durabilitate extremă cu acces rapid si ușor, sistemul ActiveScale este proiectat pentru a facilita arhitectura "Data Forever" ce sporește protecția investițiilor și ușurința de operare.

Fiecare sistem este integrat pe verticală cu soluții software, rețele și hardware. Odată instalat, ActiveScale prezintă o interfață de obiect compatibilă cu Amazon S3 ™. Gestionarea pentru stocarea pe scară largă necesită instrumente de sistem în timp real, cum ar fi ActiveScale SM și un instrument de analiză a stocării bazat pe cloud, ActiveScale CM pentru o monitorizare eficientă și eficientă a sistemului.

Acest server de stocare hibrid de mare capacitate răspunde nevoilor exigente ale clienților mari din întreaga lume, producătorilor de echipamente originale (OEM), furnizorilor de servicii cloud și resellerilor / integratorilor care au nevoie de stocare hibridă, hdd sau hibrid, cu procesare inclusă. Serverul de stocare hibrid Ultrastar® Serv60 + 8 oferă multiple variante de procesoare, memorie și unități, asigurând flexibilitatea de a echilibra capacitatea, performanța și costul.

Proiectat pentru Big Data

HDD-urile HD HelioSeal de la Western Digital asigură o funcționare fără probleme, operare silențioasă și fiabilitate ridicată, în timp ce SSD-urile oferă un nivel rapid de acces la date pentru performanță suplimentară. Rafturile convenționale cu discuri dense suferă frecvent de degradarea performanțelor din cauza vibrațiilor induse de unitățile adiacente. Platformele tradiționale au provocări de răcire deoarece aerul trece peste rânduri succesive de unități, pierzând eficacitatea în timp ce se încălzește de-a lungul traseului de aer. Tehnologiile brevetate IsoVibe și ArcticFlow abordează aceste provocări. IsoVibe reduce degradarea performanțelor induse de vibrații, în timp ce ArcticFlow depășește problemele de răcire prin introducerea aerului rece în mijlocul platformei. Ambele tehnologii contribuie la fiabilitatea pe termen lung, permițând garanția de cinci ani pe întreaga platformă.

Caracteristici:

·       Până la 60 de HDD Ultrastar® He12 (SAS sau SATA) plus până la 8 unități SSD NVMe ™ (SAS sau SATA)

·       Peste 900TB de stocare brut în 4U posibil, cu unități planificate de 14TB și SSD-uri de 7.68TB

·       SAS dual-port pentru performanțe ridicate sau SATA cu un singur port pentru costuri reduse

·       Suport hibrid până la 32 de SSD-uri pentru a crea un nivel de accelerare a datelor

·       Tehnologia patentată IsoVibe asigură performanțe maxime chiar și în cazul încărcărilor grele

·       Surse de nivel enterprise, ventilatoare, și module de unitate

·       Răcire îmbunătățită de tehnologia inovatoare, patentată ArcticFlow

·       Montare în rack superioară pentru un serviciu rapid și ușor

  Aplicațiile/mediile țintă includ:

·       Extensie puternică a serverului

·       Depozit definit de software

·       Private Cloud

·       Analiza datelor importante

·       Nivelul de date pentru furnizorul de servicii

Informații suplimentare puteți găsi aici: https://www.tegile.com/ https://www.wdc.com/creating-environments-for-data-to-thrive.html http://www.hgst.com/products/systems http://www.hgst.com/products/platforms