Soluția de stocare a datelor pentru Enterprise- apreciată pentru viziunea completă și abilitatea execuției cu un Rating de 4.9 în clasamentul Gartner.

INFINIDAT a fost numit Lider în raportul “Gartner Magic Quadrant” în 2018 în categoria General-Purpose Disk Arrays

INFINIDAT, principalul furnizor independent de soluții de stocare a datelor din clasa enterprise, anunță că a fost numit de către Gartner ca Lider în 2018 Magic Quadrant for General-Purpose Disk Arrays. Apreciind viziunea complexă și abilitatea de a o pune în practică în mod eficient a INFINIDAT, analiștii Gartner au plasat INFINIDAT în categoria Liderilor. Conform metodologiei de cercetare Gartner, “Liderii au o viziune clară despre prezent și planuri concrete și realiste pentru viitor.” INFINIDAT a obținut, de asemenea, ratinguri ridicate în studiul Gartner Peer Insightsdin10 noiembrie 2018, cu 136 de recenzii și o medie de 4,9 de rating din 5.

 

Puteți compara poziția INFINIDAT în Gartner 2018 cu cea din Gartner 2017.

INFINIDAT utilizează o arhitectură software de algoritmi de învățare ce oferă super performanțe și fiabilitate la costuri extrem de reduse. Prin comparație, sistemele tradiționale de stocare se bazează pe medii flash costisitoare. Beneficiind de software propriu, INFINIDAT oferă soluții pentru învățare profundă, afaceri profitabile și cloud destinate întreprinderilor care doresc să accelereze transformarea digitală și să reducă din costurile cu infrastructura IT. 

Conform unui studiu Gartner Peer despre satisfacția consumatorilor, clienții INFINIDAT au declarat că experiența utilizării acestor produse a fost pozitivă și le-ar recomanda oricând și altor persoane, spre deosebire de cei care folosesc soluții similare / ale producătorilor de nivel similar.

“Suntem foarte recunoscători clienților noștri, care recunosc că este un avantaj competitiv important să ai un sistem de stocare de date super performant. Ca lider în această categorie, vom continua să oferim cele mai performante și mai fiabile soluții de stocare la o fracțiune din costul altor soluții ", a declarat Moshe Yanai, CEO la INFINIDAT. “Considerăm că această recunoaștere de către Gartner, împreună cu aprecierile partenerilor noștri vine să întărească poziția noastră ca lider de piață în această categorie.”

Gartner, Magic Quadrant for General-Purpose Disk Arrays, Stanley Zaffos, Roger W. Cox, Valdis Filks, Santhosh Rao, 8 November 2018.
*Gartner Magic Quadrant Methodology

Pentru mai multe informații contactează-ne la sales@asbis.ro

Despre INFINIDAT
Inființată în 2011 de către unul dintre pionierii industriei de dispozitive de stocare Moshe Yanai, INFINIDAT oferă o abordare revoluționară în stocarea datelor și dezvoltă soluții pentru stocarea și organizarea unor volume foarte mari de date. Tehnologia INFINIDAT oferă simultan latență sub-milisecundă, șapte nivele de fiabilitate și capacitate de a hiperscala cu un cost total de proprietate semnificativ mai mic decât tehnologiile existente de stocare. Pentru mai multe informații vizitați www.infinidat.com.