Portofoliul Supermicro cu până la 8 sisteme de tip Rackmount GG NGC certificate pentru a sprijini pe deplin software-ul NVIDIA NGC

Supermicro accelerează AI și Învățarea Profundă pentru Centrele de date și Serverele NVIDIA NGC-ready

Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei de calcul, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul ecologic, a anunțat cel mai larg portofoliu de sisteme validate NGC-Ready, optimizate pentru a accelera AI și aplicații de învățare profundă.

Sistemele Supermicro NGC-Ready permit clienților să utilizeze modele AI folosind GPU-uri NVIDIA V100 Tensor Core și să efectueze inferențe folosind GPU-urile Tensor Core NVIDIA T4. NGC găzduiește software optimizate pentru GPU pentru învățare profundă, învățare automată și aplicații HPC, modele pre-instruite și SDK-uri care pot rula oriunde sistemele Supermicro NGC-Ready t implementate fie în centre de date, cloud, micro-centre de date sau în locații la distanță ca servere rezistente la mediu și securizate NVIDIA-Ready for Edge alimentate de platforma inteligentă NVIDIA EGX.

„Cu peste 26 de ani de experiență în furnizarea de soluții informatice de ultimă generație, sistemele Supermicro sunt cele mai eficiente din punct de vedere al puterii și cele mai performante a declarat Charles Liang, CEO și președinte Supermicro. „Cu suport pentru rețele și stocare rapidă, precum și GPU-urile NVIDIA, sistemele noastre Supermicro NGC-Ready sunt cele mai scalabile și mai fiabile servere pentru a sprijini AI. Clienții își pot administra infrastructura AI cu cel mai mare ROI.”

Supermicro conduce în prezent industria de profil cu cel mai larg portofoliu de servere NGC-Ready, optimizate pentru implementarea centrelor de date și a cloud-ului și continuă să-și extindă portofoliul. În plus, compania oferă cinci servere validate NGC-Ready for Edge (EGX), optimizate pentru aplicații de conferință.

„Registrul NVIDIA, NGC, permite performanțe superioare pentru învățare profundă și modele de AI pre-instruite cu o acuratețe extrem de precisă”, a declarat Ian Buck, vicepreședinte și director general al Accelerated Computing la NVIDIA. „Sistemele Gama NGC de la Supermicro pot oferi utilizatorilor performanța de care au nevoie pentru a instrui modele mai mari și pentru a oferi o inferență de latență scăzută pentru a lua decizii de afaceri critice, în timp real.”

În calitate de lider în tehnologia sistemului AI, Supermicro oferă design termic optimizat multi-GPU, care oferă cele mai mari performanțe și fiabilitate pentru AI, învățare profundă și aplicații HPC. Cu sistemele 1U, 2U, 4U și 10U rackmount NVIDIA GPU, precum și module GPU pentru carcasa 8U SuperBlade®, Supermicro oferă cea mai bună și mai largă selecție de sisteme GPU din industrie.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile Supermicro, ne puteți scrie la adresa vad@asbis.com

>>Sursă