Ușurință în gestionarea bazelor de date pentru întreprinderi cu privire la mediile HCI

Supermicro își extinde portofoliul de soluții de servere Enterprise bazate pe SAP HANA pentru infrastructură hiperconvergentă VMware (HCI

Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnicii de calcul, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a anunțat disponibilitatea noilor servere SAP HANA® certificate de SAP pentru VMware HCI. Cu certificare pe VMware vSphere și vSAN, serverele Supermicro alimentate de procesoare scalabile Intel Xeon din a doua generație, inclusiv memorie persistentă Intel Optane, permit integrarea implementărilor SAP HANA critice pe HCI, oferind clienților abilități în gestionarea bazelor de date ale întreprinderilor și posibilitatea de a valorifica beneficiile și simplitatea HCI pentru sarcinile SAP.

„Cu serverele Supermicro certificate pentru VMware HCI alimentate de vSAN, clienții SAP au acum cele mai bune soluții de creștere pentru întreprinderi pentru a-și scala, gestiona și virtualiza eficient infrastructurile SAP pentru un ROI maxim”, a declarat Raju Penumatcha, vicepreședinte senior și director de produse, Supermicro.

Super performanță, agilitatea de a extrage informații despre sarcini de lucru perfuzate cu AI

Sistemele SYS-2029U-E1CRT și SYS-6029U-E1CRT4 ale Supermicro au fost certificate pe VMWare vSAN versiunea 6.6, vSphere versiunea 6.7 și SAP HANA 2.0. Supermicro este unul dintre primii furnizori de hardware care utilizează noile procesoare scalabile Intel Xeon de a doua generație, precum și memoria persistentă Intel Optane, pentru a permite întreprinderilor să obțină super performanțe și valoare din implementările lor SAP HANA. Mai mult, având în vedere că procesoarele includ capabilități unice de accelerare AI integrate Intel DL Boost, aceste platforme oferă agilitatea de a extrage informații suplimentare din sarcinile de lucru infuzate de AI.

„SAP recunoaște că HCI este una dintre arhitecturile cu cea mai rapidă creștere din industrie”, a declarat Martin Heisig, șeful SAP HANA Technology Innovation Network. „Atunci când implementează SAP S / 4HANA pe VMware HCI, clienții pot obține beneficii extraordinare din ultimele tehnologii HW / SW pentru scalabilitate și pentru a reduce costurile operaționale pentru implementările SAP HANA.”

Complexitate redusă a centrului de date și scalabilitate crescută


Colaborarea Supermicro cu VMware oferă o alternativă la infrastructura de virtualizare tradițională bazată pe SAN, cunoscută pentru complexitatea și provocările sale de interoperabilitate. HCI alimentat de VMware vSAN aduce calculul, stocarea și hipervizorul împreună într-un singur sistem pentru a reduce complexitatea centrului de date și a crește scalabilitatea. Această abordare depășește obstacolele arhitecturilor convenționale, în special stocarea SAN și NAS, inclusiv provocările sau problemele legate de rețea. HCI utilizează stocarea atașată direct într-o arhitectură de stocare definită de software (SDS), susținută de creșterea serverelor de stocare și a unităților flash performante.

„VMWare are plăcerea de a colabora cu Supermicro pentru a aduce cele mai noi platforme certificate SAP HANA bazate pe VMware vSAN”, a declarat Lee Caswell, vicepreședinte, Marketing HCI Business Unit, VMware. „Bazele de date de înaltă performanță sunt cele mai noi sarcini de lucru pentru infrastructuriile hiperconvertite (HCI). Cu VMware vSAN și Supermicro, clienții pot executa cele mai mari servicii SAP HANA și implementări de producție cu până la 64 de noduri și maximum 192 terabyți de memorie. "

Pentru mai multe informații despre soluțiile Supermicro vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.ro

>>Sursă