Logitech StreamCam

Noul Logitech StreamCam in stoc la ASBIS Romania

Logitech StreamCam, o nouă cameră web, dezvoltată mai ales pentru creatorii de conținut și streamerii pasionați. StreamCam dispune de o rezoluție de 1080p și 60 de frame-uri pe secundă, conectivitate USB-C și opțiuni de instalare flexibile, dovedind o performanță îmbunătățită atunci când este folosită împreună cu software-ul Logitech Capture. Acesta îi oferă funcționalități care automatizează expunerea, încadrarea și stabilizarea imaginii, pentru un conținut care merită împărtășit cu ceilalți.

Utilizată împreună cu software-ul Logitech Capture, StreamCam este camera ideală pentru streaming-ul pe YouTube, Facebook, Twitch, Instagram și alte rețele sociale. Combinația celor două oferă o mulțime de avantaje:

●     Smart focus cu recunoaștere facială și expunere care ajută la redarea unei imagini clare în fiecare video

●     Smart framing cu AI, pentru păstrarea constantă în cadru

●     Stabilizarea imaginii, pentru un video fluent

●     Video vertical full HD, perfect pentru story-urile de Instagram și Facebook

●     Setări audio stereo și dual-mono, pentru întregistrare precisă a sunetului

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro

  Despre Logitech

Logitech dezvoltă dispozitive care își găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 35 de ani, Logitech a început să conecteze oamenii prin intermediul computerelor, iar în acest moment este o companie multi-brand care creează produse care îi aduc pe aceștia mai aproape prin muzică, jocuri, video şi computere. Printre brandurile Logitech se regăsesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird și Blue MicrophonesFondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii despre Logitech găsiți pe www.logitech.com, company blogsau @Logitech.