Tastatura multimedia Prestigio Click Touch cu touchpad pe taste a câștigat patru premii Red Dot 2020 pentru super design

Prestigio Click&Touch a câștigat premiul Red Dot

Juriul Red Dot a hotărât: Prestigio Click & Touch câștigat Red Dot Award: Product Design 2020 și un Red Dot în patru categorii:

 

  • Produs Inovator (in categoria Computer si Tehnologia Informației);
  • Computer si Tehnologia Informației;
  • TV și Home Divertisment;
  • Produs Smart (in categoria TV și Home Divertisment)

Aceasta înseamnă că tastatura multimedia Prestigio cu touchpad pe taste este unul dintre marii câștigători în cea mai renumită competiție de design din lume.

Prestigio Click & Touch a fost proiectată în colaborare cu Clevetura LLC, firma de design din Minsk High Tech Park în Belarus și specializată pe taste mecanice tactile.

Câștigarea mai multor premii se datorează faptului că Click & Touch este un mod nou, convenabil, de a introduce informații și de a schimba industria tastaturilor și a touchpad-urilor, prin combinarea celor două dispozitive diferite. 

Tehnologia Clevetura utilizează senzori care sunt încorporați în taste. Acest lucru este unic în comparație cu alte dispozitive, cum ar fi laptopuri sau tastaturi care utilizează un panou tactil extern. Tastele răspund gesturilor ca un touchpad sau mouse și utilizatorii pot tasta, derula în sus sau în jos sau muta cursorul fără a schimba poziția palmei.

Comutarea între moduri este automată, cu un microcontroler încorporat care recunoaște și procesează instantaneu fiecare atingere și click.

Tastatura Prestigio Click & Touch cu touchpad pe taste, alimentată de tehnologia Clevetura Touch on Keys®, este combinația perfectă dintre confort și funcționalitate. Dispozitivul este echipat cu cea mai nouă tehnologie, are un super design, și cu ajutorul lui este foarte ușor de gestionat un televizor inteligent, un computer, o placă interactivă, o consolă de joc, o tabletă și chiar un smartphone. Până la 5 dispozitive pot fi conectate simultan la tastatura Click & Touch prin 3 canale Bluetooth, conector USB Type-C și / sau RF. Doar scoateți-o din cutie și utilizați-o fără a fi nevoie de vreun soft.

Evaluarea detaliată a produselor înscrise în Premiul Red Dot:

Product Design oferă designerilor și producătorilor din întreaga lume o platformă pentru evaluarea produselor lor. În 2020, proiectanți și companii din 60 de țări au participat în competiție cu mai mult de 6.500 de produse. Juriul internațional este format din experți cu experiență din diferite discipline și de aproximativ 65 de ani selectează cele mai bune modele ale anului. Procesul de evaluare durează câteva zile și se bazează pe două criteriiesențiale: jurații testează toate produsele pentru a evalua nu doar estetica, ci și materialele, nivelul de măiestrie, structura suprafeței, ergonomia și funcționalitatea. După discuții intense, iau o decizie cu privire la calitatea proiectării produselor. Fidel motto-ului „În căutarea unui design și a unei inovații bune”, doar cele mai bune modele primesc un premiu.

Felicitări echipelor Prestigio și Clevetura. Foarte încurajator.

Produsul este deja disponibil la vânzare. Contactați reprezentanții ASBIS pentru mai multe detalii.

 

Pentru mai multe detalii despre tastatura multimedia Prestigio Click&Touch, accesați siteul: https://click-n-touch.prestigio.com/